5 februari 2018: Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal, DM vrij is 2 februari 2018 succesvol gedekt door Illiot van Kahinzoe IPO3, Kkl, HD/ED normal, DM vrij. Over 4 weken wordt er een echo gemaakt en weet ik of ze puppies krijgt. Verdere info op de website bij dekkingen en op Workingdog. Wilt u meer informatie kunt u bellen op nummer: 0174-622831 / 06-22311427

December 2017: Jana van het Zuidpark is met een mooi resultaat voorgeröntgend. Eric Klink gefeliciteerd. Jana is een dochter van Qishtar van het Zuidpark IPO 3 HD/ED normal, Kkl, DM vrij X Fetz vom Buschel, IPO 3, HD/ED normal, Kkl.

19 december 2017: Medio januari 2018 wordt Bacteroides Hexi loops Hexi heeft IPO3, HD/ED normal, DM vrij, Kkl, is vrij van het langstokhaar Gen en rug zonder bemerking. Hexi wordt gedekt door Illiot van Kahinzoe IPO3, HD/ED normal, DM vrij, Kkl en rug zonder bemerking. Ik hoop op weer een gezond nest met veel werkdrift. De eerste stap is gezet het kiezen van de reu, nu is het afwachten wanneer ze loops wordt.Meer info bij Workingdog nestplanningen en op de site bij dekkingen wordt zo snel mogelijk aangepast. Heeft u interesse in een pup dan kunt u ook bellen met 06 22311427, of mailen mar321@xs4all.nl. Bacteroides Hexi is een dochter van Maryvo van het Zuidpark IPO3, HD/ED normal, DM vrij, Kkl.

16 december 2017: Krijg vandaag het super bericht uit Amerika van Vadim Plotsker dat Woody van het Zuidpark geslaagd is voor zijn IPO2 examen met A-100 B-96 C-98 totaal 294 punten. Vadim en Woody gefeliciteerd. Dat 2018 net zo'n topjaar mag worden. Op naar IPO3. Woody heeft Kkl, HD en ED normal, rug zonder bemerking en DM vrij. Woody is een zoon van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl en Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

8 december 2017: Vanmiddag bij Lotte van het Zuidpark op bezoek geweest alweer 11,5 jaar jong. Wat ziet Lotte er goed uit. Als cadeautje een bal meegenomen wat was ze blij met de bal de nog altijd gekke oude doos. Emely en Walter bedankt voor de geweldige fijne oude dag die jullie Lotje al jaren geven. Klasse.

8 december 2017: Xavyhra van het Zuidpark roepnaam Xavy heeft op de Winner tentoonstelling in Amsterdam een mooie Zeer Goed behaald. Marielle van der Heeden en Xavy gefeliciteerd en ik ben als fokker trots op julie beiden. Is wel een wolfsgrauwe Duitse Herder uit werklijnen. Oeps. Xavy is een dochter van Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal, DM vrij X Iron vom Falorie IPO3, FH, Kkl, HD/ED normal, rug zonder bemerking. Hexi is een dochter van Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl en Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl.

3 december 2017: Vandaag is Tayka van het Zuidpark IPO3, Sph2, HD/ED normal en rug zonder bemerking aangekeurd bij Kringgroep Gouda. De eigenaar van Tayka is Klaas Bastemeijer. Keurmeester John Lijffijt en pakwerker Raymond van Eck. Joyce van Eck bedankt voor het voorbrengen. Klaas en Tayka gefeliciteerd met dit resultaat. Tayka is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl, IPO3/SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3/SchH3.

30 november 2017: Lucie van Duijn is supertrots op Ritz van het Zuidpark roepnaam Nick. Samen hebben zij vandaag het overheidsexamen van de Landelijke Eenheid behaald. Met complimenten van de keurmeesters over zijn manier van zoeken "rhcnreddingshonden". Als fokker super trots op Nick en Lucie. Nick is een zoon van van Lotte van het Zuidpark Kkl, IPO3/SchH3 en Xarek von der Salztal Hohen IPO3, Kkl.

26 november 2017: Vandaag is Ida de Jong met Waldon van het Zuidpark roepnaam Don geslaagd voor het IPOI examen. Er werden de volgende punten behaald: A 90-B 88-C 96 totaal 274 punten Zeer Goed. Keurmeester was Anja vd Meijden. Ida en Don gefeliciteerd met dit mooie resultaat en op naar IPO 2. Don is een zoon van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl en Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

18 november 2017: Vanmorgen is de uitslag van het afrontgen van de SV gekomen van Xsara van het Zuidpark. Xsara kreeg de volgende beoordelingen: Heupen A normal, Ellebogen A normal, rug LUW 0, en OCD vrij. Xsara is ook getest op DM is vrij daarvan en heeft geen Langstokhaar gen, vererft geen langstokhaar. Nu lekker verder met de africhting wat er goed uitziet. Alle werkeigenschappen voor A, B en C zijn aanwezig. Ben heel blij. Xsara is een dochter van Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal, DM vrij X Iron vom Falorie IPO3, FH, Kkl, HD/ED normal, rug zonder bemerking. Hexi is een dochter van Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl en Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl.

18 november 2017: Vandaag is Venja van het Zuidpark roepnaam Brasa met geleidster Marit Vijn geslaagd voor het UV examen. Marit en Brasa gefeliciteerd, diploma is ook weer in de pocket. Brasa is een dochter van Dinoso vom Eisernen Kreuz IPO III, FH, Kkl X Qishtar vh Zuidpark IPO III, Kkl.

15 november 2017: Vandaag is Kyrzha van het Zuidpark overleden op de respectabele leeftijd van 12 jaar. Haar hoofd en hart wilde nog wel, maar het lichaam was op. Het is een dapper besluit om Kyrzha haar rust te gunnen maar o zo moeilijk. Kyrzha heeft een geweldig leven bij jullie gehad, bedankt daar voor. Heel veel sterkte Marielle en Arjan met het verlies van jullie lieve Kyrzha.

4 november 2017: Xavyhra van het Zuidpark heeft een Zeer Goed gelopen op de Hondenshow in Bleiswijk. Marielle van der Heeden gefeliciteerd met Xavyhra. Ook gefeliciteerd met Yaparoos Arramagon Taz die op een leeftijd van 27 maanden en 5 dagen Nederlands Showkampioen is geworden. (Kelpie)

2 november 2017: Xande van het Zuidpark roepnaam Beau heeft zijn teen gebroken bij het ravotten in de tuin. Dit is extra zuur want Beau is de hulphond van Judah een autistisch jongetje in Amerika. Beau moet nu minsten 6 weken rustig aandoen. Beau genees maar snel zodat Judah weer volop van zijn maatje kan genieten. Sterkte en succes.

27 oktober 2017: Xavyrha van het Zuidpark roepnaam Xavy is gerontgend in Budel. Heupen, ellebogen en rug zien er prima uit. Marielle van der Heeden gefeliciteerd met Xavy en succes met sporten met je meisje. Xavyrha is een dochter van Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal, DM vrij X Iron vom Falorie IPO3, FH, Kkl, HD/ED normal, rug zonder bemerking. Hexi is een dochter van Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl en Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl.

21 oktober 2017: Sari roepnaam Supi van het Zuidpark heeft vandaag haar IPO2 gehaald. Risto gefeliciteerd. Komend weekend proberen Risto en Supi IPO3 te halen, heel veel succes. Supi is een dochter van Beau (Nala) vom Dunklen Zwinger, IPO 3, Kkl en Kinski vom Heidhof, IPO 3, Kkl.

16 oktober 2017: Vandaag wezen afrontgen in Budel met Xsara van het Zuidpark. Heupen, ellebogen en rug zien er super uit. Alles is opgestuurd naar de SV en hopelijk vinden zij dat ook. Even een paar spannende weken afwachten. Kunnen nu heerlijk verdr trainen. Xsara is een dochter van Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal, DM vrij X Iron vom Falorie IPO3, FH, Kkl, HD/ED normal, rug zonder bemerking. Hexi is een dochter van Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl en Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl.

15 oktober 2017:Dit weekend heeft Woody van het Zuidpark een Uitmuntend behaald op de New England Regional Conformation Show in Amerika en zijn keurklasse behaald. Vadim Plotsker gefeliciteerd en op naar IPO2. Woody is een zoon van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl en Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

25 september 2017: Na terugkomst gisteravond uit Oberhausen BSP lag de uitslag van de DM test van het Van Hearingen Laboratorium van Xsara van het Zuidpark in de bus. Gauw de brief opengemaakt is altijd spannend en de uitslag is DM vrij. Xsaartje kan dus geen DM krijgen of aan eventuele nakomelingen doorgeven. Xsara is een dochter van Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal, DM vrij X Iron vom Falorie IPO3, FH, Kkl, HD/ED normal, rug zonder bemerking. Hexi is een dochter van Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl en Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl.

23 september 2017: Vandaag is Tiffy (Thora) van het Zuidpark IPO2, HD/ED normal Rug LUW 0 bij Kringgroep Ommen aangekeurd door keurmeester John Lijffijt voor de fokkerij voor 2018/2019. Renato Carlier en Carmen Derix gefeliciteerd. Op naar jullie 1e nestje van Thora. Thora is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3/SchH3.

13 september 2017: Xsara van het Zuidpark laten testen op het langstokhaar Gen. Zij is geen drager van het gen en vererft geen langstokhaar bij haar eventuele nakomelingen. Xsara is een dochter van Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal, DM vrij X Iron vom Falorie IPO3, FH, Kkl, HD/ED normal, rug zonder bemerking. Hexi is een dochter van Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl en Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl.

5 september 2017: Mooi bericht uit Amerika van Vadim Plotsker over het IPOI examen van hem en Woody van het Zuidpark. Woody is geslaagd met de volgende punten: A-96 B-89 C-96 Totaal 281 punten. Gefeliciteerd en op naar IPO2. Woody is een zoon van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl en Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

4 september 2017: Vandaag is mijn meissie Xsara van het Zuidpark 1 jaar oud wat vliegt de tijd.Alle Xjes gefeliciteerd: Xarek, Xepp (Thorin), Xavier (Macho),Xande (Beau), Xammie Xavyrha (Xavy) en Xandria (Dezhra). Nog vele jaren erbij. Dit zijn kinderen van Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal X Iron vom Falorie IPO3, FH, Kkl, HD/ED normal. Hexi is een dochter van Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl.

3 september 2017: Vandaag is Ida de Jong met Waldon van het Zuidpark roepnaam Don geslaagd voor het VZH examen met 54 punten. Keurmeester was Wim van Dijk. Ida en Don gefeliciteerd en op naar IPOI. Don is een zoon van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl en Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

30 augustus 2017: Hiep hiep hoera Lotte van het Zuidpark vandaag 11 jaar, Gefeliciteerd. Wat heb jij een geweldige oude dag bij Walter en Emely. Je wordt lichamelijk wat minder gespierd maar je koppie werkt nog prima je denkt nog steeds dat je een jonge hond bent. Heb je 4 jaar geleden met pijn in mijn hart laten gaan en wat voelde ik mij schuldig maar ben nu zo blij want je hebt het super goed. In oktober kom ik je weer opzoeken want je bent niet uit mijn gedachten en bedankt voor je vele gezonde nakomelingen.

29 augustus 2017: Alle puppies van het Y-nest zijn naar hun nieuwe baasjes. Heel veel plezier en succes met julie nieuwe maatjes. Moeder Qishtar van het Zuidpark IPO 3 HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking, DM vrij en Vader Fetz vom Buschel, IPO 3, HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking wensen jullie het allerbeste.

20 augustus 2017: Vandaag is Dennis Koole met Winnitou roepnaam Winni van het Zuidpark bij Kringgroep Westland geslaagd voor het VZH examen met 53 punten. Keurmeester was Robbie de Jong. Dennis en Winni gefeliciteerd en op naar IPO I. Winni is een dochter van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl en Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

19 augustus 2017: Vandaag is Kees Buijze met Vasco van het Zuidpark geslaagd voor IPO2, bij Kringgroep Zaanstad. Keurmeester was Wim van Dijk. De volgende punten werden behaald door Vasco: A-75,B-95,C-98 totaal 268 punten. Gefeliciteerd en op naar IPO3. Vasco is een zoon van Dinoso vom Eisernen Kreuz IPO III, FH, Kkl X Qishtar vh Zuidpark IPO III, Kkl.

14 augustus 2017: Krijg net bericht van Liesbeth en Aad Broekhuizen dat Lanzo van het Zuidpark is ingeslapen, hij was helaas lichamelijk op. Lanzo had 30 augustus 11 jaar geworden. Aad en Liesbeth heel veel sterkte met het verlies van jullie kanjer en maatje.

30 juli 2017: Vandaag heeft Xavyrha van het Zuidpark roepnaam Xavy voor de verrassing van de dag gezorgd, bijna 11 maanden oud op de Tentoonstelling in Rotterdam. Xavy behaalde in de jeugdklasse 1e Uitmuntend, reserve CAC, jeugd Benelux Winner!!! Marielle van der Heeden gefeliciteerd met dit super resultaat. Mams Bacteroides Hexi en Paps Iron vom Falorie zijn trots op jullie. Een mooi resultaat van een wolfsgrauwe Duitse Herder uit werklijnen. Xavy is ook uitgenodigd om begin volgend jaar aan de Cruffts show in Engeland deel tenemen.

19 juli 2017: Krijg net bericht dat Kalle-Lux van het Zuidpark is ingeslapen, toch onverwacht. Renato en Carmen heel veel sterkte met het verlies van Lux. Hij heeft het super gehad bij jullie en de mooie leeftijd behaald van 12 jaar en 2 maanden.

13 juli 2017: Vandaag is het Y- 7tal van het Zuidpark alweer 3 weken. Het gaat prima met de pups en moeders ze groeien als kool. Moeder is Qishtar van het Zuidpark IPO 3 HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking, DM vrij, Vader Fetz vom Buschel, IPO 3, HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking. Alle pups hebben reeds een baasje. Foto's kunt u vinden op de fotosite Y-nest.

8 juli 2017: Vandaag is Vico van het Zuidpark geslaagd voor IPO I, met A-96 B-85 C-94 totaal 275 punten. Eigenaar en geleider is Saskia van Seijen. Ze hebben het examen behaald bij DHV Herdererewich onder Keurmeester Willem Spies. Saskia en Vico gefeliciteerd en op naar IPO 2. Vico is een zoon van Dinoso vom Eisernen Kreuz IPO III, FH, Kkl X Qishtar vh Zuidpark IPO I, Kkl. Vico van het Zuidpark heeft: Heupen A-normal, Ellebogen A-normal, Rug LUW0 dus geen afwijkingen.

26 juni 2017: Donderdag 22 juni 2017 zijn de pups van Qishtar van het Zuidpark X Fetz vom Buschel geboren. Het waren 13 pups 8 reuen en 5 teven. Helaas zijn er 5 pups dood geboren en is er nog 1 reutje in de nacht van vrijdag gestorven. Er zijn nu 4 reuen 2 wolfsgrauwe en 2 zwarte en 3 zwarte teven. Qishtar en ikke zijn heel blij met het Y- 7 tal van het Zuidpark.De dierenarts heeft af gelopen zaterdag moeder en pups na gekeken en alles is tip top in orde. Alle pups hebben een baasje. Foto's kunt u vinden op de foto pagina: Y-nest van het Zuidpark.

25 juni 2017: Lieve Debby wat ben ik me rot geschrokken toen je donderdagavond 22 juni belde. Je vertelde dat Payka van het Zuidpark een bot tumor in haar achterpoot had, terwijl je zo gehoopt had dat het haar kniebanden zouden zijn die het mank lopen konden verklaren. Je hebt vandaag 25 juni een hele moeilijke beslissing moeten nemen, maar gehandeld in het belang van Payka heb je haar laten gaan op de leeftijd van nog net geen 8 jaar, veel te jong helaas. Denk aan de hele vele mooie momenten die je hebt gehad met je meisje. Zij was er voor jou en jij voor haar. Ze heeft geweldige jaren met jou gehad. Heel veel sterkte

18 juni 2017: In Finland is Sari van het Zuidpark roepnaam Supi met geleider Risto geslaagd voor IPO I, A-71, B-85, C-96. Supi en Risto gefeliciteerd en op naar IPO 2. Supi is een dochter van Beau (Nala) vom Dunklen Zwinger, IPO 3, Kkl en Kinski vom Heidhof, IPO 3, Kkl.

22 mei 2017: Vandaag is er een echo gemaakt van Qishtar van het Zuidpark IPO 3 HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking, DM vrij gedekt door Fetz vom Buschel, IPO 3, HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking en yes ze is zwanger. Er zijn maar liefst 11 puppies geteld. Eind juni worden de pups geboren spannend. Benieuwd hoeveel reuen en/of teven. Heeft u interesse in een pup uit deze combinatie of wilt u meer informatie dan kunt u mailen naar mar321@xs4all.nl, of bellen, telefoonnummer 06-22311427 of 0174-622831. Op de pagina dekkingen vindt u meer informatie (wordt aangepast).

mei 2017: Woody van het Zuidpark is verhuist naar Amerika de eigenaar is Vadim Plotsker. Woody heeft in april zijn UV examen gehaald en in mei zijn VZH. Vadim is zeer tevreden met Woody. Beiden gefeliciteerd en op naar IPO I. Woody heeft heupen en ellebogen A-normal en rug zonder bemerking. Op workingdog staat bij Woody een filmpje van zijn VZH examen. Woody is een zoon van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

30 april 2017: Vandaag heet Tayka van het Zuidpark op de clubmatch bij Kringgroep Westland in de Gebruikshonden klasse teven een mooie 1e Zeer Goed behaald. Klaas Bastemeijer gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Tayka heeft al IPO 3 en Speurhond 2. Op naar de aankeuring. Tayka is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3/SchH3.

23 april 2017: Vandaag is Qishtar van het Zuidpark IPO 3 HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking, DM vrij gedekt door Fetz vom Buschel, IPO 3, HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking. De dekking is super gegaan, Fetz heeft zeer veel drift. Maandag 22 mei wordt er een echo gemaakt en weten we meer. Blijft nog even spannend. Heeft u interesse in een pup uit deze combinatie of wilt u meer informatie dan kunt u mailen zie website, of bellen, telefoonnummer 06-22311427 of 0174-622831. Op de pagina dekkingen vindt u meer informatie (wordt aangepast).

9 april 2017: Winnitou van het Zuidpark, roepnaam Winni heeft op de clubmatch bij Kringgroep Klein Vosdal een mooie Goed behaalt. Winni en eigenaar Dennis Koole en Merel gefeliciteerd. Djolien Knoop heeft haar super voor gebracht. Klasse en bedankt hiervoor. Nu op naar het VZH diploma en veel succes verder in de africhting. Winni is een dochter van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

4 april 2017: Xarek van het Zuidpark is vandaag op de leeftijd van precies 7 maanden voorgeröntgend in Budel. Heupen en Ellebogen perfect in orde. Rug prima en netjes 7 wevels. Gelijk gebit nagekeken helemaal compleet. Marcel gefeliciteerd. Xarek is een zoon van Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal X Iron vom Falorie IPO3, FH, Kkl, HD/ED normal. Hexi is een dochter van Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl.

2 april 2017: Qishtar van het Zuidpark Kkl. levensduur heeft vandaag haar IPO3 met A97-B81-C89 totaal 267 punten behaald bij Kringgroep Randstad onder keurmeester de heer van Eck. De geleider van Qishtar is Henk Oel. Eigenaar is Ria Assies. Henk super gefeliciteerd met dit resultaat en Ria ook gefeliciteerd. Qishtar is een dochter van Lotte van het Zuidpark IPO3, Kkl en Zamp v Weinbergblick IPO3, Kkl.

2 april 2017: Wous van het Zuidpark is vandaag geslaagd voor VZH met 56 punten bij Kringgroep de Randstad. Geleider is Paul den Dulk. Keurmeester de heer van Eck. Paul en Wous en natuurlijk Tonneke gefeliciteerd en op naar IPO I. Wous is een zoon van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

30 maart 2017: De uitslag van het afröntgen van Vince van het Zuidpark roepnaam Viski is binnen gekomen van de SPL in Finland.Vince van het Zuidpark, roepnaam Viski van Risto Kivelainen heeft: Heupen C/C, Ellebogen 0/0, rug SPO 0, LTV 1. Risto en Ritva gefeliciteerd. Viski is een zoon van Qisthar van het Zuidpark IPO3, Kkl en Disoso vom Eisernerkreuz IPO3, FH, Kkl.

21 maart 2017: Het houdt niet op ook de uitslag van het afröntgen bij de SV van Winnitou van het Zuidpark, roepnaam Winni is eindelijk binnen. Winni van Dennis Koole heeft: Heupen Fast normal, Ellebogen Normal en rug zonder bemerking. Dennis en Winni gefeliciteerd en op naar het VZH diploma en veel succes verder in de hondensport. Winni is een dochter van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

20 maart 2017: De uitslag van het afröntgen van de SV is eindelijk binnen. Venja van het Zuidpark, roepnaam Brasa van Marit Vijn heeft: Heupen Fast normal, Ellebogen Normal en rug zonder bemerking. Marit en Brasa gefeliciteerd en veel succes in de hondensport. Het VZH diploma hebben jullie net gehaald. Brasa is een dochter van Qisthar van het Zuidpark IPO2, Kkl en Disoso vom Eisernerkreuz IPO3, FH, Kkl.

18 maart 2017: Tayka van het Zuidpark is vandaag geslaagd voor het UV examen Klaas Bastemijer is de eigenaar en geleider van Tayka. GEFELICITEERD en op naar de clubmatch en de aankeuring.Tayka heeft al IPO 3 en Speurhond 2. Tayka is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3.

18 maart2017: Vandaag is Marit Vijn bij kringgroep Coenstadt met Venja roepnaam Brasa van het Zuidpark geslagd voor het VZH examen met 54 punten. Toppers ze zijn half 2016 van uit Curacao (hebben ook daar wat getraind) weer in Nederland komen wonen en bij Kringgroep Coenstadt gaan trainen en nu al VZH. Brasa is net 2 jaar super knap. Gefeliciteerd met je diploma en op naar IPOI. Venja Brasa is een dochter van Qisthar van het Zuidpark IPO2, Kkl en Disoso vom Eisernerkreuz IPO3, FH, Kkl.

10 maart 2017: Xsara van het Zuidpark is vandaag op de leeftijd van 6,5 maanden voorgeröntgend in Budel. Heupen en Ellebogen perfect in orde. Rug prima en netjes 7 wevels. Gelijk gebit nagekeken dit ging makkelijk ivm de narcose en helemaal compleet. Nu gaan we rustig verder trainen met madam, HOERA. Xsara is een dochter van Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal X Iron vom Falorie IPO3, FH, Kkl, HD/ED normal. Hexi is een dochter van Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl.

1 maart 2017: John Koerselman met Xepp roepnaam Thorin van het Zuidpark is geslaagd voor zijn puppycursus. Beiden gefeliciteerd. Xepp (Thorin) is een zoon van Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal X Iron vom Falorie IPO3, FH, Kkl, HD/ED normal.

11 februari 2017: Kees Buijze en Vasco van het Zuidpark zijn vandaag geslaagd voor het IPO I examen. Op 28 januari is bij Kringgroep Coenstad onder keurmeester Wim van Dijk afd B en afd C gekeurd. Kees en Vasco behaalde hier 87 pnt. Afd. B en 96 pnt. Afd. C. Het speuren werd op 11 februari gekeurd ivm de vogelgriep. Vasco had toen een kaakontsteking maar slaagde voor Afd. A met 78 punten. Totaal 261 punten. Kees en Vasco gefeliciteerd en op naar IPO II. Vasco is een zoon van Dinoso vom Eisernen Kreuz IPO III, FH, Kkl X Qishtar vh Zuidpark IPO II, Kkl.

28 januari 2017: Jur van Dijk met Wex van het Zuidpark zijn vandaag geslaagd voor het VZH examen met 55 punten. Het examen was bij Kringgroep Coenstad en Keurmeester Wim van Dijk. Gefeliciteerd en op naar IPO I en clubmatch. Watz is een zoon van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl en Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

6 januari 2017: Winnitou roepnaam Winni is afgeröntgend in Budel. Alles ziet er prima uit en doorgestuurd naar de SV. Nu maar weer afwachten wat de SV er van vindt. Dennis en Merel gefeliciteerd met madam buskruit en Dennis op naar de Certificaten. Winnitou is een dochter van Bacteroides Hexi IPO3, Kkl en Fauny von der Hagemuhle IPO3, Kkl.

28 december 2016: Venja roepnaam Brasa van Marit Vijn is afgeröntgend in Budel. Alles ziet er prima uit en doorgestuurd naar de SV. Nu maar weer afwachten wat de SV er van vindt. Marit gefeliciteerd en op naar de diploma's met Brasa. Venja roepnaam Brasa is een dochter van Dinoso vom Eisernen Kreuz IPO III, FH, Kkl X Qishtar vh Zuidpark IPO 1I, Kkl.

15 december 2016: Het houdt niet op is Queen roepnaam Jade van het Zuidpark overleden. Er is iets in haar hoofdje gebeurt kom ineens niet meer opstaan het enige humane was haar te laten inslapen. Jade zou as. februari 7 jaar zijn geworden, dus nog veel te jong. Lidy en familie heel veel sterkte met dit onverwachte grote verlies. Hou je sterk want er is nu zoveel shit bij jullie. Queen Jade is een dochter van Lotte van het Zuidpark en Zamp vom Weinbergblick.

9 december 2016: Jinx van het Zuidpark is overleden zij was op. Jinx is 13 en een half jaar geworden. Sandra veel sterkte met het verlies van Jinx. Jinx was een dochter van Dezhra van het Zuidpark en Matscho von Conneforde.

December 2016: Helaas is King van her Zuidpark overleden op een leeftijd van 11 en een half jaar. King was op. Marja en Theo Bol veel sterkte met dit verlies. King was een zoon van Dezhra van het Zuidpark en Eik vom Lisdorferland.

1 december 2016: Vandaag een tweede fotomapje aangemaakt van het X-nest Hexi x Iron vom Falorie op de foto site. Er zijn nieuwe foto's geplaatst. De pups zijn nu bij de nieuwe eigenaars als jullie af en toe een foto sturen kan ik deze in het nieuwe mapje plaatsen.

27 november 2016: Vandaag is Bacteroides Hexi IPO 3, HD,ED normal, rug zonder bemerking, DM vrij en vrij van het langstokhaar gen voor het leven aangekeurd door de heer J. Lijffijt bij Kringgroep Gouda. Erwin Peper bedankt voor het voorbrengen met manwerk en Paul den Dulk bedankt voor het voorbrengen bij de Kynologie. Bacteroides Hexi is een dochter van Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl en Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl.

27 november 2016: Qishtar van het Zuidpark heeft vandaag haar IPO II met A90-B83-C96 totaal 269 punten behaald bij Kringgroep Randstad bij keurmeester B. Eckhart. De geleider van Qishtar is Henk Oel. Eigenaar is Ria Assies. Henk super gefeliciteerd met dit hele mooie resultaat en Ria ook gefeliciteerd. Qishtar is een dochter van Lotte van het Zuidpark IPO3, Kkl en Zamp v Weinbergblick IPO3, Kkl.

27 november 2016: Vico van het Zuidpark heeft zijn VZH behaalt met 52 punten bij Kringgroep Randstad. Geleidster Saskia van Seijen, gefeliciteerd en op naar IPO I. De keurmeester was de heer B. Eckhart. Vico is een zoon van Dinoso vom Eisernen Kreuz IPO III, FH, Kkl X Qishtar vh Zuidpark IPO II, Kkl.

12 november 2016: Tayka van het Zuidpark is vandaag geslaagd voor Sph 2 met 98 punten. Geleider Klaas Bastemeijer van harte gefeliciteerd met dit super resultaat. Tayka heeft ook al IPO 3. Tayka is een dochter van Lotte van het Zuidpark en Aron vom Staufer Sturm.

12 november 2016: Tiffy roepnaam Thora van het Zuidpark is vandaag geslaagd voor IPO 2. Geleider Renato Carlier gefeliciteerd en op naar IPO 3. Thora is een dochter van Lotte van het Zuidpark en Aron vom Staufer Sturm.

4 november 2016: Alle pups van het X-nest van het Zuidpark zijn naar hun nieuwe baasjes. Xsara is hier gebleven wordt mijn teefje waar ik IPO mee ga trainen. Alle pups hebben hele fijne baasjes en de laatste berichten zijn heel goed, baasjes zowel pups helemaal happy. Het gaat jullie allemaal goed en veel succes in de toekomst. Mams en paps van het X-nest zijn: Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal X Iron vom Falorie IPO3, Kkl, HD/ED normal.

2 november 2016: Eindelijk is de uitslag van het afröntgen van de SV bekend van Vico van het Zuidpark. Heupen A-normal, Ellebogen A-normal, Rug LUW0 dus geen afwijkingen. De eigenaar en geleider van Vico is Saskia van Seijen. Saskia gefeliciteerd en op naar VZH eind november. Vico is een zoon van Dinoso vom Eisernen Kreuz IPO III, FH, Kkl X Qishtar vh Zuidpark IPO I, Kkl.

17 oktober 2016: De dierenarts is de pups na wezen kijken en heeft ze ingeent. De gebitjes, hartjes en bij de 5 reuen de 2 balletjes, alles was prima in orde. De pups zijn alweer 6 weken. Pa en ma zijn Bacteroides Hexi en Iron vom Falorie. In het fotomapje X-nest staan weer nieuwe foto's

10 oktober 2016: Marja en Theo Bol hebben afscheid moeten nemen van King van het Zuidpark. King heeft de mooie leeftijd bereikt van 11 jaar en 4 maanden. Heel veel sterkte en King heeft een super leven gehad bij jullie. Dank je wel daarvoor.

18 september 2016: De pups van Bacteroides Hexi en Iron vom Falorie zijn alweer 2 weken. Het gaat prima met ze ook met mams. Ze gaan lopen de oogjes zijn open en ze groeien flink. De pups hebben de volgende namen REUEN: Xarek, Xepp, Xavier, Xande, Xammie, TEVEN: Xsara, Xavyhra en Xandria. In het fotomapje X nest worden regelmatig foto's geplaatst.

4 september 2016: Vandaag zijn de Pups van Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal, DM vrij geboren. Het nest bestaat uit 5 reuen en 3 teven, alle pups zijn donker grauw. De vader van de pups is Iron vom Falorie IPO3, Kkl, HD/ED normal, rug ok. Het gaat heel erg goed met Mams Hexi en alle 8 haar puppenkinderen. Alle pups hebben al baasjes. Wilt u dit nest volgen, er komen regelmatig foto's in het fotomapje X-nest.

20 augustus 2016: Vandaag heeft Vasco van het Zuidpark VZH gehaald op de leeftijd van net 18 maanden met 58 punten. De eigenaar en geleider van Vasco is Kees Buijze. Kees gefeliciteerd en op naar IPO I. Vasco is een zoon van Dinoso vom Eisernen Kreuz IPO III, FH, Kkl X Qishtar vh Zuidpark IPO I, Kkl.

5 augustus 2016: Vandaag een echo laten maken van Bacteroides Hexi in Sleewijk. Madam gedroeg zich keurig. Er zijn minimaal 8 pups gezien op de echo. Rond 9 september wordt het spannend hoop dat het werpen goed verloopt en dat er weer gezonde Zuidparkjes op de wereld komen. De vader van de pups is Iron vom Falorie.

15 juli 2016: Waldon van het Zuidpark (Don)is afgerontgend in Budel, zag er perfect uit. Afwachten wat de SV er van vindt. Is nog even spannend. Ida de Jong gefeliciteerd en veel succes met de IPO training.

8 juli 2016: Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, HD/ED normal, DM vrij vererft geen langhaar is gedekt door Iron vom Falorie IPO3, Kkl, HD/ED normal, rug ok. Info op workingdog en op de website bij dekkingen of tel. 06-22311427. Begin augustus wordt er een echo gemaakt en weet ik of ze echt zwanger is. Hexi is een dochter van Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl en Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl.

6 juli 2016: Qishtar van het Zuidpark IPOI, Kkl, DM vrij wordt eind 2016 gedekt door Fetz vom Buschel IPO3, Kkl. Info op workingdog en de website bij dekkingen.

3 juli 2016: Qishtar van het Zuidpark is 3 juli 2016 voor het leven aangekeurd bij Kringgroep De Wouwse Plantage door keurmeester Mw. Boonemmer. Ria Assies mede eigenaar (houdster) en Henk Oel uitbrenger Gefeliciteerd. Qishtar is een dochter van Lotte van het Zuidpark IPO3, Kkl en Zamp v Weinbergblick IPO3, Kkl.

7 juni 2016: Bacteroides Hexi IPO3, Kkl, is ook getest op haarlengte bij het Dr. van Haeringen Laboratorium in Wageningen 7 juni 2016 kwam de uitslag: vererft geen langhaar. Langhaartest Ergebnis K/K(kein langhaar vererbbar). Hexi is een dochter van Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl en Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl.

1 juni 2016: De website is helemaal ge-update. Binnenkort wordt Bacteroides Hexi IPO3, Kkl gedekt door Iron vom Falorie IPO3 Kkl. Alle verdere informatie op de site bij pagina dekkingen en op EU-Workingdog.

29 mei 2016: Vandaag heeft Vasco van het Zuidpark bij Kringgroep De Walden in Bergum een GOED gelopen, onder een Duitse Keurmeester. De eigenaar van Vasco is Kees Buijze. Kees gefeliciteerd en weer een stapje verder in de honden sport. Vasco is een zoon van Dinoso vom Eisernen Kreuz IPO III, FH, Kkl X Qishtar vh Zuidpark IPO I, Kkl.

12 mei 2016: Precies op mijn verjaardag kwam de röntgen uitslag binnen van Watz van het Zuidpark eigenaar Leo Janse, wat een mooi cadeau. Watz is bij Dierenarts Cranendonk afgeröntgengd . De uitslag is via de Raad van Beheer binnen Heupen A norbergwaarde 40 en Ellebogen 0 dus helemaal vrij. De documenten staan in het fotomapje W-nest2. Leo gefeliciteerd en veel succes in de sport. Watz is een zoon van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl en Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

2 mei 2016: Wous van het Zuidpark heeft op de clubmatch bij Kringgroep Westland tijdens de Ted Barendrecht bokaal in de jeugdklasse reuen bij de Duitse keurmeester Dhr. Göke een mooie Zeer Goed gehaald. Paul en Tonneke gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Wous is een zoon van Bacteroides Hexi Kkl IPO3 en Fauny vd Hagemühle Kkl IPO3.

2 mei 2016: Thora (Tiffy) van het Zuidpark heeft op de clubmatch bij Kringgroep Westland tijdens de Ted Barendrecht bokaal in de gebruikshonden klasse teven bij Keurmeester John Lijffijt een mooie 2e Zeer Goed gehaald. Renato en Carmen gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Thora is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3.

29 april 2016: Wex van het Zuidpark eigenaar Jur van Dijk is afgeröntgend bij Dierenarts Cranendonk. De uitslag is via de Raad van Beheer binnen Heupen A norbergwaarde 40 en Ellebogen 0 dus helemaal vrij. De documenten staan in het fotomapje W-nest2. Jur gefeliciteerd en veel succes in de sport. Wex is een zoon van Fauny vd Hagemühle IPO3, Kkl en Bacteroides Hexi IPO3, Kkl (Immo v Waldwinkel IPO3, Kkl en Maryvo van het Zuidpark IPO3, Kkl).

16 april 2016: In de nacht van vrijdag op zaterdag is Matscho van het Zuidpark overleden op de leeftijd van 8 jaar en 3 maanden. Hij heeft een maagkanteling gehad. Helaas veel te jong. Frank en Dieny Leentvaar heel veel sterkte met het grote verlies van jullie maatje.

10 april 2016: Mijn lieve ettertje Bacteroides Hexi, roepnaam Hexi is vandaag met geleider Erwin Peper geslaagd voor het certificaat IPO3 met A81-B80-C87. Daar madam met ieder onderdeel de joker inzette vielen de punten wat lager uit. Robbie de Jong was de keurmeester en gaf Hexi het compliment dat het een zeer dominante teef is in afdeling C. Erwin bedankt voor het trainen met Hexi en gefeliciteerd met het IPO3 certificaat. Hexi en Erwin blijven samen trainen. Bacteroides Hexi is een dochter van Immo v Waldwinkel Kkl, IPO3 en Maryvo van het Zuidpark Kkl, IPO3.

10 april 2016: Vandaag is Tiffy roepnaam Thora van het Zuidpark geslaagd voor IPO I met eigenaar / geleider Renato Carlier. Het liep niet helemaal vlekkeloos Thora maakte wat foutjes maar ook het baasje. Thora had de volgende punten A80-B73-C82. Renato en Thora Gefeliciteerd en op naar IPO 2. Thora is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3.

9 april 2016: Tayka van het Zuidpark is vandaag geslaagd voor IPO 3 certificaat met A93-B88-C90. Klaas Bastemijer is de eigenaar en geleider van Tayka die eind deze maand pas 3 jaar wordt. GEFELICITEERD. Tayka is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3.

8 april 2016: Vandaag bericht gehad van Kees Buijze over de uitslag van het afrontgen van Vasco van het Zuidpark. De SV heeft de volgende beoordeling toegekend: Heupen Fast normal, ellebogen Normal en rug LUW O, dus geen enkele afwijking. Kees gefeliciteerd en veel succes in de honden sport. Vasco is een zoon van Dinoso v Eisernerkreuz X Qishtar vh Zuidpark.

18 maar 2016: Door oa. gezondheidsproblemen (bloeddruk) heb ik moeten besluiten met pijn in mijn hart een ander adres voor Tess van het Zuidpark te zoeken. Tess gaat naar Amerika in een hulphond programma. Ze wordt daar Buddy bij een militair en gaat er in het gezin wonen. Tess verblijft eerst een paar weken in Nederland en gaat begin mei aan haar nieuwe taak in Amerika beginnen. Tess het ga je goed en ik blijf je volgen. Haar ouders zijn Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3.

Eind februari 2016: Woody roepnaam Willem is van eigenaar verandert, ????? is nu de eigenaar van Willem. Veel sportplezier met Willem, hij is ook heel mooi voor gerontgend. Willem is een zoon van Bacteroides Hexi en Fauny vd Hagemuhle.

13 februari 2016: Steffi van het Zuidpark is geslaagd voor IPO II, met geleider en eigenaar Rene Endlich. Steffi is een dochter van Beau (Nala) vom Dunklen Zwinger Kkl, IPO3 en Kinski vom Heidhof Kkl SchH3. Rene en Steffi gefeliciteerd. Rene gaat nu al zijn tijd besteden aan Jazu zijn veelbelovende jonge Mechelaar reu. Veel succes met Jazu.

10 februari 2016: Kreeg vanochtend een telefoontje van Kees Buijze dat Vasco van het Zuidpark is af geröntgend in Budel. Heupen, ellebogen en rug perfect in orde. Alles is opgestuurd naar de SV in Duitsland nu afwachten wat hun oordeel is. Kees gefeliciteerd en veel succes in de honden sport. Vasco is een zoon van Dinoso v Eisernerkreuz X Qishtar vh Zuidpark.

28 november 2015: Steffi van het Zuidpark is geslaagd voor IPO I, met geleider en eigenaar Rene Endlich. Steffi is een dochter van Beau (Nala) vom Dunklen Zwinger Kkl, IPO3 en Kinski vom Heidhof Kkl SchH3. Rene en Steffi gefeliciteerd en op naar IPO II.

25 november 2015: Umm van het Zuidpark is verkocht. Umm gaat vanaf januari 2016 in Frankrijk wonen.

13 november 2015: Wegens privè omstandigheden (ziekte bazin) te koop: Umm vh Zuidpark, geboren 5 juni 2014, HD fast normal / ED normal, rug zonder bemerking, DM getest en deze uitslag is: Genotyp N/N (Degenerative Myelopathie) = reinerbig gesund, is vrij van DM, geeft geen DM door en kan het zelf niet krijgen, getest bij Van Haeringen Lab, Wageningen. Umm is een dochter van Querida-Wolvi van het Zuidpark Kkl, IPOI en Yaspo vom Haus Kasfeld Kkl,IPO3. In het fotomapje U-nest op deze site kunt u vele foto's van Umm vinden. Wilt u inlichten over Umm dan kunt u bellen met Louise vd Starre 06-16325969.

16 oktober 2015: Winnitou (Winni) vh Zuidpark eigenaar Dennis Koole en Waldon (Don) vh Zuidpark eigenaar Ida de Jong zijn vandaag voorgeröntgend in Budel. Heupen, ellebogen en rug zijn prima in orde. Beiden zijn dochter en zoon van Bacteroides Hexi IPO II, Kkl en Fauny v d Hagemühle IPO III, Kkl. Dennis, Merel en Ida GEFELICITEERD. Lekker verder in de africhting.

25 september 2015: De eerste nakomeling van Qishtar van het Zuidpark IPO I, Kkl "Vico van het Zuidpark" is voorgeröntgend. Heupen, ellebogen en rug perfect. De vader is Dinoso vom Eisernen Kreuz IPO III, FH, Kkl. Saskia en Henk gefeliciteerd. Op naar de certificaten.

23 september 2015: De eerste nakomeling van Bacteroides Hexi IPO II, Kkl is voorgeröntgend "Wous van het Zuidpark". De vader is Fauny v d Hagemühle IPO III, Kkl. Heupen, ellebogen en rug prima. Paul en Tonneke gefeliciteerd.

16 augustus 2015: Tayka van het Zuidpark is vandaag geslaagd voor IPO 2, Keurmeester Arie Stam. Eigenaar/geleider is Klaas Bastemeyer beiden gefeliciteerd, super knap en op naar IPO 3. Tayka is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3.

31 juli 2015: Het T-nest is het 3e nest en tevens laatste nest van Lotte geweest ze is nu met pensioen. Lotte bedankt voor je vele gezonde puppen. Van het T-nest zijn 8 van de 10 pups afgerontgend en hebben alle HD en ED normal gebitten kompleet en ruggen in orde.

30 juli 2015: Het is een mooie dag voor Kennel vh Zuidpark.Ook is de uitslag binnen van het afrontgen bij de SV van Tiffy roepnaam Thora vh Zuidpark. Zij is in Duitsland afgerontgend, waarbij ook de rug officieel is beoordeeld. De uitslagen zijn HD normal / ED normal, en LUW (rug)0. Carmen en Renato gefeliciteerd en op naar IPO I. Thora is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3/SchH3.

30 juli 2015: De uitslag van de SV is bekend van het afrontgen van Umm vh Zuidpark, HD fastnormal / ED normal, rug zonder bemerking, bij Umm is eerder al op DM getest en deze uitslag is: Genotyp N/N (Degenerative Myelopathie) = reinerbig gesund, is vrij van DM, geeft geen DM door en kan het zelf niet krijgen, getest bij Van Haeringen Lab, Wageningen. Umm is een dochter van Querida-Wolvi van het Zuidpark Kkl, IPOI en Yaspo vom Haus Kasfeld Kkl,IPO3. Louise en Nancy gefeliciteerd met deze mooie uitslagen. Nu verder trainen voor de africhtingscertificaten. Succes.

21 juni 2015: Kreeg gisteravond 20 juni het onverwachte bericht dat Jager Kurt van het Zuidpark is in geslapen. Jager Kurt roepnaam Kurt, Kurtie, Binky is bijna 12 jaar geworden, hij is geboren op 3 september 2003. Kennismaking met Carmen bijna 12 jaar geleden: een telefoontje heeft u nog pups, ik ja 1 reu en hij is zwart. Carmen prima de kleur maakt niets uit. Heb haar mijn norse antwoordt even uitgelegd. Er waren mensen die 1 van de 3 reuen besteld hadden 1 grauw 2 zwart had al gezegd dat het een zwarte zou worden voor 99%, dat was niet erg, maar bij de 2e keer kijken wilde ze alleen de grauwe, heb toen geen pup verkocht aan hun. Ze waren de straat nog niet uit en toen belde Carmen, vandaar mijn norse antwoordt hij is zwart en je hebt geen keus. De kleinste zwart reu was voor Carmen maar werd de grootste reu 65 cm. Carmen en Kurt hebben alles bereikt wat mogelijk is en vooral het was haar grootste maat en vriend. Vanmorgen heeft Carmen uitgelegd wat er gebeurt is. Kurt werd strammer maar het lopen ging nog redelijk, tot hij waarschijnlijk een gras aar in zijn voorpoot kreeg wat heel erg ging ontsteken en wat een extra belasting van zijn achterhand betekende. Met een flinke zware kuur antibiotica werd de ontsteking snel minder maar de belasting van zijn achterhand werd Kurt fataal. Gisteravond zakte hij met het uitlaten in elkaar Carmen en Renato hebben hem in zijn 2e huis de auto gelegd en zijn naar de dierenarts gereden, die heeft hem op zijn plekje in de auto om even voor 23.00 uur in laten slapen. Kurt is nu in het crematorium en word vanmiddag om ongeveer 15.30 uur in het bijzijn van Carmen gecremeerd. Ik zal aan jullie denken. Carmen en Renato heel veel sterkte met het verlies en verwerken van jullie kanjer Kurt, Kurtie, Binky Knuffelbeer

17 juli 2015: Er zijn nieuwe foto's geplaats van de pups van Qisthar x Dinoso in het V-mapje 2 en van de pups van Hexi x Fauny in het W-mapje 2. Veel kijk plezier.

28 juni 2015: Bacteroides Hexi, roepnaam Hexi is vandaag met geleider Erwin Peper geslaagd voor IPO II met A 98-B 86-C 81. Met manwerk had ze proppen in haar oren want het los commando kwam heel traag aan. Hexi heeft 3 maanden stilgelegen vanwege haar nest, de pups zijn nu 13 weken, dus in een paar weken tijd heeft zij met Erwin IPO II gehaald. Hexi is bij mij thuis en Erwin traint met haar op de Kringgroep Phoenix. Erwin bedankt voor het trainen met Hexi en gefeliciteerd met IPO II en op met het ettertje naar IPO III. Bacteroides Hexi is een dochter van Immo v Waldwinkel Kkl, IPOIII en Maryvo van het Zuidpark Kkl, IPOIII en geboren in Finland.

28 juni 2015: Tess van het Zuidpark en mijzelf Mar vd Heuvel zijn geslaagd voor het VZH examen. Alles ging heel goed tot het afleggen langs de kant eigenwijsje stond na 2 minuten op weg punten. Maar we zijn ruimschoots geslaagd. Tess is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3/SchH3. Wij Tess en ikke gaan hard verder trainen voor IPOI.

28 juni 2015: Tay van het Zuidpark eigenaar Merel vd Nieuwenhuyzen en tevens geleidster van Tay is geslaagd voor zijn VZH. Het is Merel haar 1e hond, klasse het zag er keurig uit. Tay is een zoon van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3/SchH3. Merel gefeliciteerd en op naar IPOI.

12 juni 2015: Umm van het Zuidpark is vandaag af gerontgend in Budel. Heupen, ellebogen en rug zien er heel goed uit. Umm is dochter van Querida-Wolvi van het Zuidpark Kkl, IPOI en Yaspo vom Haus Kasfeld Kkl,IPO3. Nu afwachten wat de beoordeling van de SV is. Louise en Nancy gefeliciteerd.

19 mei 2015: De pups van Bacteroides Hexi IPOI, Kkl, HD/ED normal, DM vrij en Fauny von der Hagemuhle IPOIII, Kkl, HD/ED normal, DM vrij, zijn naar de nieuwe baasjes gegaan. Alle eigenaren veel succes met de pups en dat ze aan alle verwachtingen mogen voldoen. Het is nu stil hier na 2 nesten achter elkaar. Het was druk, maar o zo gezellig met de pups. Er wordt nu een tweede W-nest aan gemaakt waar de foto's van de pups in komen die ik opgestuurd krijg van de eigenaars.

17 mei 2015: Tiffy van het Zuidpark roepnaam Thora heeft met geleider Renato Callier haar VZH gehaald met 53 punten. Renato en Thora super en op naar IPO I. Gefeliciteerd. Thora is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3/SchH3.

12 mei 2015: Gisteren is de dierenarts geweest om de pups te enten en na te kijken van Bacteroides Hexi IPOI, Kkl, HD/ED normal, DM vrij en Fauny von der Hagemuhle IPOIII, Kkl, HD/ED normal, DM vrij. Alle reuen hebben 2 balletjes, gebitten en hartjes van alle in orde. Komende dagen gaan de pups naar de nieuwe baasjes. Hoop dat de pups aan alle verwachtingen voldoen. Veel succes allemaal. Het zal stil worden hier.

5 mei 2015: Vandaag zijn de pups van Bacteroides Hexi IPOI, Kkl, HD/ED normal, DM vrij, en Fauny von der Hagemuhle IPOIII, Kkl, HD/ED normal, DM vrij gechipt en is er DNA afgenomen. Het is goed gegaan chippen vonden ze niet zo leuk, maar de reuen vonden het stokje waar mee de DNA werd af genomen wel lekker alleen het spookje (teefje) wou het opeten toen dat niet lukte werd ze behoorlijk boos en ging flink in verzet. Ook is van 2 reuen de DNA test op langstokhaar binnen gekomen en zijn beiden normale stokharen. Ik heb dit gedaan omdat tussen de 3 en 4 weken ze wel erg veel slagen hadden. Met 5 weken trok dit weer weg en de uitslag van de test bevestigde dat het stokharen zijn. Weer wat foto's in het W-mapje gezet. Het is moeilijk goede foto's te maken want ze zijn altijd in beweging. Nu maandag 11 mei de entingen dan zijn ze bijna klaar om te vertrekken.

28 april 2015: Pups van het W nest vanavond ontwormt ging goed, zijn nu 5 weken. Nieuwe foto's in het W-mapje gezet.

28 april 2015: De nieuws pagina is vannacht gehackt, is hersteld, alleen het de lettergrote moet nog in orde gemaakt worden. Gelukkig is er niets definitief beschadigd en is alle nieuws nog compleet.

24 april 2015: De pups van Hexi en Fauny zijn alweer ruim 4 weken en gaan lekker naar buiten en in het hok ligt zaagsel, is nu beter schoon te houden, de dekens wassen werd erg veel en vaak. Er staan weer nieuwe foto's in het W mapje.

23 april 2015: Er staan weer nieuwe foto's in het V mapje 2 pups Qishtar x Dinoso, gemaakt door de baasjes.

15 april 2015: Pups zijn vandaag 3 weken, ze eten super en zijn vandaag ontwormd ging prima. Zijn gelijk even binnen geweest vonden dat zeer interessant. Hebben vandaag veel beleeft. Ida en Helma mijn buurvrouw bedankt voor het helpen, was weer een hele klus. Foto's van 15 april staan in het foto mapje W-nest

11 april 2015: Het 8 tal van Hexi en Fauny heeft vandaag voor het eerst pap gegeten. Ze vonden het heerlijk en na het eten plakte alles. Geen probleem Hexi heeft ze weer schoon gelikt. Er staan weer nieuwe foto's in het W-mapje.

10 april 2015: Met Hexi en haar pups gaat alles prima, de oogjes gaan open, vangen wat geluidjes op en gaan een klein beetje spelen met elkaar. Zijn nog wel waggelende loopeendjes. Morgen maak ik weer nieuwe foto's.

6 april 2015: Met het W-nest gaat alles prima er staan een paar nieuwe foto's in het W-mapje.

5 april 2015: Alle pups van Qishtar x Dinoso zijn bij hun nieuwe baasje, er is een 2e V-mapje aan gemaakt op de foto site, daar staan foto's van de pups vanaf 8 weken. Alle pups zijn ook geregistreerd op EU-Workingdog. Alle baasjes veel succes met jullie puppie.

30 maart 2015: Nog een paar foto's in het W-mapje van Hexi met haar 7 zonen en 1 dochter, 5 dagen oud. Het gaat prima. Er is nog 1 reutje beschikbaar. Wilt u informatie dan kunt u mij altijd bellen op telefoonnummer 06-22311427 of 0174-622831.

30 maart 2015: Er zijn 7 pups van Qishtar x Dinoso naar hun nieuwe baasjes, morgen vertrekken de laatste 3 teefjes. Alles is prima gegaan met het V-nest.

28 maart 2015: De pups van Bacteroides Hexi X Fauny von der Hagemuhle krijgen de volgende namen. REUEN: Waldon roepnaam Don, Wous, Wyatt, Wex, Woody, Witz, Watz. Het TEEFJE krijgt de naam Winnitou roepnaam Winni. Het 8 tal doet het prima even als mamma Hexi.

25 maart 2015: Met Hexi en haar 8 tal gaat het prima. Nog een paar foto's in het W-mapje.

24 maart 2015: Vanmiddag om 15.15 uur is Jhakyra van het Zuidpark roepnaam Kyra of Kliertje op de leeftijd van 11 jaar en 4 maanden in geslapen. Kyra haar hoofd wilde nog wel, maar haar lichaam was op. Het was goed zo. Erwin en Bianca heel veel sterkte met het verlies van Kyra. Ze heeft een grandioos leven gehad bij jullie. Het zal vreemd zijn bij Phoenix, Kyra niet meer in de kantine.

24 maart2015: Vandaag is Bacteroides Hexi IPOI, Kkl, HD/ED normal, DM vrij, gedekt door Fauny von der Hagemuhle IPOIII, Kkl, HD/ED normal, DM vrij, bevallen van 8 pups. Het zijn 7 reuen, waarvan 4 donker grauw en 3 zwart-bruin en 1 donker grauw teefje.De pups en Hexi doen het prima. Er zijn nog een paar reutjes beschikbaar. Heeft u interesse in een pup of wilt u informatie dan kunt u mij altijd bellen op telefoonnummer 06-22311427 of 0174-622831. Een E-mail sturen kan ook. Een paar foto's in het W-mapje op de foto pagina.

21 maart 2015: Gisteren zijn de 10 pups van Qishtar X Dinoso na gekeken door de dierenarts, alle 5 de reutjes hebben 2 balletjes en van alle 10 zijn de hartjes enz. helemaal in orde en ze zijn allemaal gent. Vanaf eind volgende week vertrekken ze naar hun nieuwe eigenaars. Het is zo druk geweest dat ik hopelijk vanavond tijd heb om de nieuwe foto's in het V-mapje te plaatsen.

19 maart 2015: De 10 pups van Qishtar X Dinoso zijn alweer 6 weken. Ze zijn lekker buiten geweest. Vorige week ontwormt en woensdag 18 maart is de chipper geweest. De wormkuur vonden ze niet allemaal even lekker maarja het moest en het bezoek van de chipper gisteren vonden ze wel gezellig. De DNA afname was leuk voor ze, hoe bijt je het stokje door. Morgen komt de dierenarts voor de entingen. Morgen komen weer een paar nieuwe foto's in het V-mapje.

11 maart 2015: De 10 pups van Qishtar X Dinoso zijn alweer 5 weken. Ze zijn lekker buiten geweest. Vrijdag 13 maart worden ze weer ontwormt en woensdag 18 maart komt de chipper en 20 maart de dierenarts voor de entingen. Er staat ze de komende week nog heel wat te wachten. Er staan weer een paar nieuwe foto's in het V-mapje.

5 maart 2015: De 10 pups van Qishtar X Dinoso zijn alweer 4 weken. Het gaat heel goed, ze eten voor 10 (ha, ha) en de pup brokjes vinden ze heerlijk. Vandaag zijn ze weer lekker binnen geweest. De werpkist is weg gehaald en er is nu zaagsel in het hok, was weer een hele belevenis voor het 10 tal en mams. Er staan ook weer nieuwe foto's in het V-mapje.

23 februari 2015: Met pups en moeders gaat het prima. De pups hebben vandaag voor het eerst pap gegeten en het smaakte prima. Qishtar vond dat ook, ze had veel werk met het schoonlikken. Er staan weer een paar foto's in het V-mapje. De pups krijgen de volgende namen. De reuen: Vico, Vince, Vareck, Vyan, Vasco. De teven: Vinny, Viby, Verle, Venna en Venja.

20 februari 2015: HOERA Bacteroides Hexi IPOI, Kkl, HD/ED normal, DM vrij is ZWANGER, op de echo vandaag waren de pups goed te zien. Hexi is gedekt door Fauny von der Hagemuhle IPOIII, Kkl, HD/ED normal, DM vrij. De pups worden eind maart 2015 verwacht. Heeft u interesse in een pup of wilt u informatie dan kunt u mij altijd bellen op telefoonnummer 06-22311427 of 0174-622831. Een E-mail sturen kan ook.

19 februari 2015: De pups van Qishtar van het Zuidpark en Dinoso vom Eisernen Kreuz zijn alweer 2 weken oud. De oogjes gaan open en ze lopen (wiebelen) door de werpkist. Pups en moeder maken het prima. Er staan weer een paar nieuwe foto's in het V-mapje op de site.

12 februari 2015: De pups van Qishtar van het Zuidpark en Dinoso vom Eisernen Kreuz zijn vandaag 1 week oud. Pups en moeder maken het prima. Er staan weer een paar nieuwe foto's in het V-mapje op de site.

5 februari 2015: De pups van Qishtar van het Zuidpark IPO I HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking, DM vrij en Dinoso vom Eisernen Kreuz, IPO 3/ FH 1, HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking, zijn geboren. Het zijn 5 reuen (3 wolfsgrauw, 2 zwart) en 5 teven (4 wolfsgrauw en 1 zwart). Moeder en pups doen het prima. Er staan foto,s op de foto pagina in het V-mapje. Dit wordt regelmatig bijgewerkt. Er is nog 1 teef te koop. Heeft u interesse in deze pup of wilt u informatie dan kunt u mij altijd bellen op telefoonnummer 06-22311427 of 0174-622831. Een E-mail sturen kan ook.

4 februari 2015: Vandaag is de officile uitslag van de SV binnen gekomen van het afrontgen van Torak van het Zuidpark van Christien Zieleman. Torak heeft HD en ED normal gekregen. Torak is een nakomeling van Lotte van het Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3. Christien gefeliciteerd en op naar VZH.

24 januari 2015: Vandaag is Bacteroides Hexi IPOI, Kkl, HD/ED normal, DM vrij, gedekt door Fauny von der Hagemuhle IPOIII, Kkl, HD/ED normal, DM vrij. Eind februari wordt er een echo gemaakt en hoop ik dat ze zwanger is.Heeft u interesse in een pup of wilt u informatie dan kunt u mij altijd bellen op telefoonnummer 06-22311427 of 0174-622831. Een E-mail sturen kan ook.

2 januari 2015: Vandaag een echo laten maken van Qishtar van het Zuidpark IPO I HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking, DM vrij en HOERA ze is drachtig. De vader van de pups is Dinoso vom Eisernen Kreuz, IPO 3/ FH 1, HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking. Heeft u interesse in een pup uit deze combinatie of wilt u meer informatie dan kunt u mailen zie website, of bellen, telefoonnummer 06-22311427 of 0174-622831.

1 januari 2015: Voor iedereen een gezond en sportief 2015, dat alle wensen uit mogen komen.

16 december 2014: Tay van het Zuidpark heeft op de Kerstclubmatch bij keurmeester Lijffijt een mooie ZG gelopen. Het keurbericht is als volgt: Grote gestrekte reu, wat afvalende croupe, voor en achter goed gehoekt, correct front, vlotte wat gebonden gangen. Dennis je hebt hem super voor gebracht. Tay is een zoon van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3/SchH3. Merel vd Nieuwenhuyzen gefeliciteerd met je mannetje en op naar VZH in 2015.

5 december 2014: Qishtar van het Zuidpark IPO I HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking, DM vrij is vandaag gedekt door Dinoso vom Eisernen Kreuz, IPO 3/ FH 1, HD/ED normal, Kkl, rug zonder bemerking. De dekking is super gegaan, Dinoso heeft zeer veel drift. De ontvangst was zeer hartelijk bij de heer Lothar Fandel. Heeft u interesse in een pup uit deze combinatie of wilt u meer informatie dan kunt u mailen zie website, of bellen, telefoonnummer 06-22311427 of 0174-622831.

4 december 2014: Umm van het Zuidpark is vandaag voorgerontgend in Budel. Heupen, ellebogen en rug zien er perfect uit. Umm is dochter van Querida-Wolvi van het Zuidpark Kkl, IPOI en Yaspo vom Haus Kasfeld Kkl,IPO3. Louise en Nancy gefeliciteerd. Nu kan het trainen echt beginnen met het opgewonden standje.

30 november 2014: Qishtar van het Zuidpark is nu aangekeurd en een week loops. Vandaag een afspraak gemaakt met de heer Lothar Fandel de eigenaar van Dinoso vom Eisernen Kreuz, IPO 3/ FH 1, HD/ED normal. Binnenkort wordt Qishtar gedekt door deze reu.

30 november 2014: Qishtar van het Zuidpark IPO I HD/ED normal, rug zonder bemerking, DM vrij is vandaag aangekeurd voor 2014/2015 bij Kringgroep Gouda. De keurmeester is de heer Lijffijt. Ari bedankt voor het voor brengen en Henk bedankt voor het voor brengen tijdens het manwerk. Ria Assies gefeliciteerd met je meisje. Qishtar is een dochter van Lotte vh Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Zamp vom Weinbergblick Kkl IPO3/SchH3.

25 november 2014: Qishtar van het Zuidpark is op DM getest en de uitslag is Genotyp: N/N (Degenerative Myelopathie) = reinerbig gesund, is vrij van DM, geeft geen DM door en kan het zelf niet krijgen, getest bij Van Haeringen Lab, Wageningen. Qishtar is een dochter van Lotte vh Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Zamp vom Weinbergblick Kkl IPO3/SchH3. Ria Assies gefeliciteerd.

22 november 2014: Steffi van het Zuidpark eigenaar en geleider Ren Endlich, is vandaag geslaagd voor het VZH examen. De keurmeester Dhr. Miggelbrink gaf de combinatie 53 punten. Steffi dochter van Beau (Nala) vom Dunklen Zwinger Kkl, IPO3 en Kinski vom Heidhof Kkl SchH3. Steffi en Ren gefeliciteerd en op naar IPO I

15 november 2014: Tayka van het Zuidpark is vandaag met net 18 maanden oud geslaagd voor haar IPOI examen met A98-B88-C90 totaal 276 punten. Eigenaar/geleider is Klaas Bastemeyer, Klaas en Tayka super gedaan en hele mooie punten voor deze leeftijd van Tayka, beiden gefeliciteerd. Veel succes voor de toekomst. Tayka is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3/SchH3.

15 november 2014: Steffi van het Zuidpark eigenaar Rene Endlich, Steffi dochter van Beau (Nala) vom Dunklen Zwinger Kkl, IPO3 en Kinski vom Heidhof Kkl SchH3.Tay van het Zuidpark eigenaar Merel Nieuwenhuijzen, zoon van Lotte vh Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3/SchH3. Tess van het Zuidpark van mijzelf dochter van Lotte vh Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3/SchH3. Alle 3 de Zuidparken zijn geslaagd voor het UV examen. Rene fietste met Steffi, de partner van Merel, Dennis fietste met Tay en Nancy Jutte fietste met Tess, Nancy bedankt daarvoor. Allemaal gefeliciteerd.

12 november 2014: Eindelijk is de officiele afrontgen uitslag van de Hirschfeldstichting binnen van Tirza (roepnaam Freya)van het Zuidpark, Heupen A, Ellebogen 0/0, zij is een dochter van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3. Eigenaar Theo van Tol hartelijk gefeliciteerd.

17 oktober 2014: Vandaag is de officile uitslag van de SV binnen gekomen van het afrontgen van Tayka van het Zuidpark, zij heeft HD en ED normal gekregen. DNA is ook vast gelegd. Klaas Bastemeyer gefeliciteerd. Eerst VZH gehaald en nu deze mooie uitslag. Tayka is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3.

14 oktober 2014: Helaas heeft Bacteroides Hexi IPOI, Kkl, HD/ED normal, DM vrij, gedekt door Fauny von der Hagemuhle IPOII, Kkl, HD/ED normal, DM vrij niet opgenomen. In Februari 2015 wordt zij wederom gedekt door Fauny.

13 oktober 2014: Tayka van het Zuidpark is vandaag met 17 maanden oud geslaagd voor VZH met 52 punten. Eigenaar/geleider is Klaas Bastemeyer beiden gefeliciteerd, super knap en op naar IPO I. Tayka is een dochter van Lotte van het Zuidpark Kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3.

11 oktober 2014: Lidy vd Brink heeft met Queen-Jade van het Zuidpark deelcertificaat IPO I afdeling B behaald. Lidy en Jade gefeliciteerd en succes met de verder training. Queen-Jade is een dochter van Lotte vh Zuidpark Kkl IPO3/SchH3 en Zamp vom Weinbergblick Kkl IPO3/SchH3.

2 september 2014: Jhakyra van het Zuidpark roepnaam Kyra of Kliertje is op DM getest en de uitslag is Genotyp: N/N (Degenerative Myelopathie) = reinerbig gesund, is vrij van DM, geeft geen DM door en kan het zelf niet krijgen, getest bij Van Haeringen Lab, Wageningen. Jhakyra is een dochter van Matscho von Conneforde SchH III, FH I, Kkl en Dezhra van het Zuidpark SchH III, IPO III, VH III, Kkl. Bianca gefeliciteerd.

27 september 2014: Vandaag is Ramses roepnaam Rory van het Zuidpark geslaagd voor het VZH diploma. Geleider en eigenaar van Rory is Ben van Vliet. Rory is een zoon van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3/SchH3 en Xarek von der Salztal-Hohe Kkl IPO3/SchH3 FH2. Ben en Rory gefeliciteerd en op naar IPOI.

25 augustus 2014: Vandaag is de uitslag binnengekomen van de DM test van Querida-Wolvi van het Zuidpark. De uitslag is als volgt: Genotyp: N/N (Degenerative Myelopathie) = reinerbig gesund, is vrij van DM en kan het zelf niet krijgen, geeft geen DM door, getest bij Van Haeringen Lab, Wageningen. Querida-Wolvi is een dochter van van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3/SchH3 en Zamp vom Weinbergblick Kkl IPO3/SchH3.

25 augustus 2014: Ook is Umm van het Zuidpark getest en de uitslag is ook Genotyp: N/N (Degenerative Myelopathie) = reinerbig gesund, is vrij van DM, geeft geen DM door en kan het zelf niet krijgen, getest bij Van Haeringen Lab, Wageningen. Umm is dochter van Querida-Wolvi van het Zuidpark Kkl, IPOI en Yaspo vom Haus Kasfeld Kkl,IPO3. Louise en Nancy gefeliciteerd met deze mooie uitslag. Ook voor mij heel fijn want met Querida-Wolvi heb ik een nestje gefokt, en in de toekomst mag ik zowel met Wolvi en haar Dochter Umm (als zij zover is) ook fokken.

22 augustus 2014: Vandaag is de vernieuwde website klaar. Veel lees en kijk plezier. Ron bedankt.

19 augustus 2014: Vandaag is Bacteroides Hexi IPOI, Kkl, HD/ED normal, DM vrij, gedekt door Fauny von der Hagemuhle IPOII, Kkl, HD/ED normal, DM vrij. De komende weken worden spannend of ze dragend is. Heeft u interesse in een pup of wilt u informatie dan kunt u mij altijd bellen op telefoonnummer 06-22311427 of 0174-622831. Een E-mail sturen kan ook.

18 augustus 2014: Ugar van het Zuidpark heeft een nieuwe bazin in Helna van Deurzen. Ugar woont nu vanaf vandaag inBrabant. De eerste ontmoeting klikte perfect tussen Ugar en Helna, beiden veel plezier samen.

12 augustus 2014: Vandaag is de officiele uitslag van de SV binnen gekomen van het afrontgen van mijn Tess van het Zuidpark en van Tay van het Zuidpark van Merel vd Nieuwenhuyzen. Beiden hebben HD en ED normal gekregen. Tess en Tay zijn nakomelingen van  Lotte van het Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3. Merel gefeliciteerd en op naar VZH.

11 augustus 2014: Ugar van het Zuidpark, roepnaam Storm is te koop. Storm zou volgende week maandag 18 augustus naar zijn nieuwe baasjes gaan, maar door omstandigheden gaat dat niet door. Storm wordt 14 augustus 10 weken en is donker wolfsgrauw. De ouders van Storm zijn Querida-Wolvi (Wolvi roepnaam) van het Zuidpark IPO I HD/ED normal, keurklasse en Yaspo vom Haus Kasfeld IPO III, HD/ED normal, keurklasse. Storm heeft goede driften en een open karakter naar mensen en honden is voor ieder spelletje in. Foto's van Storm op de foto site in U-mapje 1 en 2. Heeft u interesse of wilt u informatie dan kunt u bellen. Mijn nummer is 06-22311427

28 juli 2014: Vandaag zijn Querida-Wolvi en Umm van het Zuidpark naar het baasje van Wolvi gegaan, Louise vd Starre.

11 augustus 2014: Vandaag belde Sandra mij en vertelde dat Ice van het Zuidpark op ruim 11 jarige leeftijd in is geslapen. Met Ice heb ik nog een nestje gefokt, zij kreeg 1 reutje, maar heeft tegelijk nog 2 puppies van een teef zonder melk, met liefde groot gebracht ze was een super moeder. Ice was een dochter van Zomby vh Zuidpark en Fado vd Lutter. Ice is altijd heel geliefd geweest in het gezin van Sandra. Veel sterkte.

21 juli 2014: Vorige week maandag zijn de pups gechipt door de Raad van Beheer. Vandaag 6,5 weken oud zijn Umm en Ugar geent en na gekeken door de dierenarts, gebitten hartjes en bij Ugar zijn 2 balletjes, alles was prima in orde.  De ouders van de pups zijn Querida-Wolvi (Wolvi roepnaam) van het Zuidpark IPO I HD/ED normal, keurklasse en Yaspo vom Haus Kasfeld IPO III, HD/ED normal, keurklasse

Door hieronder beschreven omstandigheden zoekt Ugar nog een baas. Wilt u informatie u kunt mij bellen op 0174-622831 of 06-2231142718 juli 2014: FOKKERS LET OP!!!! Als de heer Arnold van Adrichem, wonende Steenvoordelaan te Rijswijk, zich bij u meldt om een pup te reserveren, doe dit niet, deze man is een oplichter en ziek in zijn hoofd. Hij komt kijken belt regelmatig maar als het moment komt om de papieren in te vullen sluit hij zijn telefoon af voor je nummer en laat hij niets meer horen. Bij Harry Boontjes zou hij de pup halen, maar kwam niet opdagen op de af gesproken tijd, uren later belde hij op om te vertellen dat hij in het ziekenhuis lag na een auto ongeluk gebeurt op weg naar Harry. Na vandaag blijkt dit allemaal gelogen, want een week later was hij bij mij om een reutje te reserveren, zonder gebroken been en ribben. Ugar is sinds vandaag nog beschikbaar, want deze gek komt wederom niet opdagen. Denk dat deze zieke man misschien nog meer slachtoffers maakt. LET DUS OP!!! Na 30 jaar fokken ben ik er ook in getrapt STOM!!

Ugar van het Zuidpark, wolfsgrauw is dus te koop, hij mag het nest 28 juli verlaten. Ugar is een zoon van Querida-Wolvi (Wolvi roepnaam) van het Zuidpark IPO I HD/ED normal, keurklasse en Yaspo vom Haus Kasfeld IPO III, HD/ED normal, keurklasse. Foto's van Ugar in het fotomapje op de site U-nest.

Wilt u informatie u kunt mij bellen op 0174-622831 of 06-2231142712 juli 2014: Half augustus wordt Bacteroides Hexi, IPO I, Kkl, HD/ED normal, DM vrij gedekt door Fauny von der Hagemuhle IPO II, Kkl, HD/ED normal, DM vrij. Op EU-Workingdog is de dekplanning zichtbaar, de site wordt zo spoedig mogelijk aangepast. Heeft u interesse in een pup of wilt u informatie dan kunt u mij altijd bellen op telefoonnummer 06-22311427. Een E-mail sturen kan ook.6 juli 2014: Vandaag is Quizzy van het Zuidpark aangekeurd bij Kg. De Plantage door keurmeester Nizet. Zowel de keurmeester als de pakwerker R. van Eck waren zeer te spreken over de moedproef van Quizzy. Jannie de Graaf eigenaar van Quizzy gefeliciteerd. Quizzy is een dochter van  Lotte vh Zuidpark X Zamp vom Weinbergblick5 juli 2014:  Vandaag wezen afrontgen met mijn Tess van het Zuidpark en met Tay van het Zuidpark eigenaar Merel vd Nieuwenhuyzen, dochter en zoon van  Lotte van het Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3. We zijn in Budel geweest bij Jan Kooken. Van zowel Tess als Tay zijn de heupen en ellebogen naar de SV gestuurd voor HD/ED normal. Nu in spanning af wachten of de SV dit ook zo ziet. Tevens is er DNA af genomen. Merel gefeliciteerd met je mannetje.

4 juli 2014: Vandaag zijn de pups van Querida-Wolvi (Wolvi roepnaam) van het Zuidpark IPO I HD/ED normal, keurklasse en Yaspo vom Haus Kasfeld IPO III, HD/ED normal, keurklasse alweer vier weken. Umm het zwart-bruine teefje en Ugar de wolfsgrauwe reu doen het heel erg goed. Wolvi is ook een prima moeder. Beiden pups hebben een nieuwe baas. Wekelijks worden er nieuwe foto's in het fotomapje U-nest geplaatst.

5 juni 2014: Vandaag heeft Querida-Wolvi  (Wolvi roepnaam) van het Zuidpark IPO I HD/ED normal, keurklasse, gedekt door Yaspo vom Haus Kasfeld IPO III, HD/ED normal, keurklasse, twee pups geworpen. Een teefje zwart bruin zij heet Umm vh Zuidpark en een reutje donker wolfsgrauw hij heet Ugar vh Zuidpark. Op de echo waren 7 pups te zien maar 5 zijn helaas geabsorbeerd tijdens de dracht. De bevalling is goed gegaan en Moeder en kids doen het prima. Een paar foto's in het fotomapje U-nest.1 juni 2014: Vandaag is mijn Bacteroides Hexi IPOI, HD/ED normal, DM vrij, roepnaam Hexi aangekeurd op kringgroep Westland bij keurmeester Lijffijt. Hexi is aangekeurd voor 2015/2016. Erwin Peper heeft haar voor gebracht met het manwerk, wat er super uit zag Raymond van Eck was de parkwerker. Arie vd Torn heeft tijdens het kynologische gedeelte Hexi voor gebracht wat ook super ging. Bacteroides Hexi is een dochter van Immo v Waldwinkel Kkl, IPOIII en Maryvo van het Zuidpark Kkl, IPOIII, Hexi is geboren in Finland. Arie en Erwin bedankt ook namens Hexi.

21 mei 2014: Vandaag is de uitslag binnengekomen van de DM test van Tess van het Zuidpark. De uitslag is als volgt: Genotyp: N/N (Degenerative Myelopathie) = reinerbig gesund, is vrij van DM, geeft geen DM door en kan het zelf niet krijgen, getest bij Van Haeringen Lab, Wageningen. Tess is een dochter vanLotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3

17 mei 2014: Rebbl van het Zuidpark heeft bij Kringgroep Gouda haar VZH diploma gehaald. Geleider is Martijn Uittenbroek. Rebbl is een dochter van Lotte vh Zuidpark x Xarek von der Salztal-Hohe. Beiden gefeliciteerd. 

14 mei 2014: Vandaag is de uitslag binnengekomen van de DM test van Bacteroides Hexi, roepnaam Hexi . De uitslag is als volgt: Genotyp: N/N (Degenerative Myelopathie) = reinerbig gesund, is vrij van DM, geeft geen DM door en kan het zelf niet krijgen, getest bij Van Haeringen Lab, Wageningen. Bacteroides Hexi, roepnaam Hexi is een dochter van Immo v Waldwinkel en Maryvo van het Zuidpark.

Hexi heeft ook ED / HD normal en rug zonder bemerking. Volgende maand wordt zij aangekeurd.11 mei 2014: Mijn kliertje Bacteroides Hexi, roepnaam Hexi is vandaag met geleider Erwin Peper geslaagd voor IPO I met A 91-B 86-C-91. Hexi is bij mij thuis en Erwin traint met haar op de Kringgroep Phoenix, beiden zijn nog niet zo lang bezig. Erwin bedankt voor het trainen met Hexi en gefeliciteerd met IPO I. Bacteroides Hexi is een dochter van Immo v Waldwinkel en Maryvo van het Zuidpark, en geboren in Finland. Het is de bedoeling dat zij 1 juni aan gekeurd wordt.

10 mei 2014: Vandaag heb ik Tess van het Zuidpark uit gebracht op de clubmatch bij Kringgroep de Randstad. Tess is net 12 maanden en heeft een Goed gelopen in de storm en regen. Keurmeester John Lijffijt. Tess is een dochter van Lotte vh Zuidpark en Aron vom Staufer Sturm.

10 mei 2014: Vandaag is Steffi van het Zuidpark,dochter van Beau (Nala) vom Dunklen Zwinger en Kinski vom Heidhof uit gebracht op de clubmatch bij Kringgroep De Randstad, zij heeft een Goed behaald bij keurmeester John Lijffijt. Rene gefeliciteerd.

30 april 2014: Vanmorgen een echo laten maken van Querida-Wolvi van het Zuidpark,  IPO I HD/ED normal, rug zonder bemerking en is gekeurd voor de fokkerij voor het jaar 2014/2015  en zij is drachtig. Na het tellen van 7 pups zijn we gestopt met tellen. Het wordt dus een groot nest. Nu nog gezond geboren worden. De vader van de pups is Yaspo vom Haus Kasfeld  IPO III, HD/ED normal, keurklasse. De pups worden ongeveer 1 juni verwacht. Heeft u interesse in een pup of wilt u meer informatie dan kunt u bellen met telefoonnummer 06-22311427. Een foto van de echo kunt u vinden in het fotomapje U-nest.

19 april 2014:  Quizzy vh Zuidpark ED/HD normal, UV, VZH, clubmatch ZG, dochter van Lotte vh Zuidpark x Zamp vom Weinbergblick heeft vandaag samen met de eigenaresse Jannie de Graaf IPO I gehaald onder keurmeester Aad Broekhuizen. Jannie en Quizzy gefeliciteerd en op naar de aankeuring.

1 april 2014: Vandaag en het is geen grap is Querida-Wolvi van het Zuidpark gedekt door Yaspo vom Haus Kasfeld IPO III, HD/ED normal, keurklasse. Wolvi (roepnaam) heeft IPO I HD/ED normal, rug zonder bemerking en is gekeurd voor de fokkerij voor het jaar 2014/2015. De dekking is heel goed gegaan en ook de ontvangst bij Bert Aerts de eigenaar van de reu was geweldig en gezellig. Eind april wordt er een echo gemaakt en weet ik of er puppies komen. Spannend

29 maart 2014: Vandaag in Bosch en Duin op bezoek geweest bij Lotte vh Zuidpark.  Emely en Walter wat heeft Lotte het super goed bij jullie. Zoveel ruimte en alle aandacht voor haar. Jullie verhalen dat Lotte mee gaat in het kippenhok om de kippen te voeren en de kippen overdag los lopen onvoorstelbaar. Nogmaals hartelijk bedankt dat jullie Lotte zo een fijne oude dag geven. Tot ziens.

25 maart 2014: Vanavond heeft Daniel Patriasz Jewel-Sumi van het Zuidpark op de leeftijd van 10,5 jaar in moeten laten slapen. Daniel is kapot van verdriet. Hij schreef het ging niet meer en ook ben ik je nog altijd dankbaar, vertelde ik laatst nog aan iemand, voor jouw telefonische begeleiding in het begin. Heb daarna nog veel bijgeleerd en zelfs de grootste scepticus viel uiteindelijk altijd voor Sumi. Ik probeer heel erg aan de mooie dingen te denken maar ik schiet dan de hele tijd toch helemaal vol. Ik mis haar heel erg. Als je ziet wat voor reacties ik vandaag van mensen heb gehad. Iedereen vond haar een geweldige en lieve hond en dat was ze ook. Zelfs waar honden niet toegelaten werden mocht Sumi meestal naar binnen. Ik heb echt heel veel meegemaakt de afgelopen 10 en een half jaar en zij was er altijd bij. Gelukkig! Daniel heel veel sterkte
26 februari 2014: Ramses vh Zuidpark, roepnaam Rory is af gerontgend in Nederland. De uitslag van de heupen is HD A. De uitslag van de ellebogen is ED 0/0. De eigenaar van Rory is Ben van Vliet. Hartelijk gefeliciteerd en op naar VZH. Ramses roepnaam Rory is een zoon van Lotte vh Zuidpark x Xarek von der Salztal-Hohe.21 februari 2014: Met Querida-Wolvi fok ik een nestje. Zij wordt medio maart 2014 gedekt door Yaspo vom Haus Kasfeld IPO III, HD/ED normal, keurklasse. Wolvi (roepnaam) heeft IPO I HD/ED normal, rug zonder bemerking en is gekeurd voor de fokkerij voor het jaar 2014/2015. Wolvi is eigendom van Louise Starre. Meer info op Working dog-EU en op de dekpagina.

20 februari 2014: Vandaag is de officiele rontgen uitslag binnen gekomen van de SV in Duitsland. Semm van het Zuidpark, zoon van Beau (Nala) vom Dunklen Zwinger en Kinski vom Heidhof heeft HD Fast-normal en ED normal gekregen. Theo en Semm gefeliciteerd en veel succes in de africhting.

17 februari 2014: Torak van het Zuidpark, Zwart Bruin, veel werk drift. Gebit kompleet. Voorgerontgend op 9,5 maand bij dokter Kranendonk in Putten. Heupen, ellebogen en rug zien er perfect uit. Torak is een zoon van  Lotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3. Christien gefeliciteerd met je mannetje.

14 februari 2014: Lotte van het Zuidpark is met pensioen. Lotte is bij hele lieve mensen in Bosch en Duin met een hele grote tuin en veel bos er om heen van haar oude (jonge) dag aan het genieten. Met pijn in mijn hart is ze weg gegaan, maar ze krijgt daar een heerlijk leven. Lotte geniet lekker, ik kom regelmatig bij je op bezoek en Emely en Walter alvast bedankt dat jullie Lotte heerlijke jaren gaan geven.

15 februari 2014: Vandaag is de officiele rontgen uitslag binnen gekomen van de SV in Duitsland. Steffi van het Zuidpark,dochter van Beau (Nala) vom Dunklen Zwinger en Kinski vom Heidhof heeft HD en ED normal gekregen. Rene en Steffi gefeliciteerd en op naar het VZH diploma.

30 Januari 2014: Vandaag is Tiffy, roepnaam Thora vh Zuidpark dochter van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3 voorgerontgend op de leeftijd van 9 maanden bij dokter Camp in Kleve, Duitsland. Heupen, ellebogen en rug zien er perfect uit. Gebit is ook kompleet. In de africhting gaat het ook erg goed met Thora, de geleider van deze dame is Renato Callier. Renato en Carmen gefeliciteerd.

13 februari 2014: Sari roepnaam Supi van het Zuidpark is af gerontgend in Finland, de Ellebogen zijn A-normal, helaas zijn de heupen niet goed genoeg voor de fokkerij, maar de eigenaar in Finland kan wel verder in de sport met haar.

23 december 2013: Theo Bol met Semm vh Zuidpark en Ren Endlich met Steffi vh Zuidpark, zoon en dochter van Beau (Nala) vom Dunklen Zwinger en Kinski vom Heidhof zijn vandaag wezen afrontgen in Budel. Bij beiden zien heupen en ellebogen er heel goed uit.  Alles is opgestuurd naar de SV in Duitsland. Wachten nu in spanning af op de officile uitslag. Theo en Ren alvast gefeliciteerd.

20 december 2013: Tay van het  Zuidpark zoon van Lotte vh Zuidpark Kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3, is vandaag voorgerontgend in Budel. Heupen, ellebogen en rug zien er heel mooi uit. Merel en Dennis gefeliciteerd.

8 december 2013: Querida-Wolvi van het Zuidpark IPO I HD/ED normal, rug zonder bemerking, clubmatch Zeer-Goed, roepnaam Wolvi is vandaag aangekeurd voor 2014/2015 bij Kringgroep Gouda. De keurmeester is de heer Lijffijt. Geleidster is Nancy Jutte en eigenaar Louise vd Starre. Dames gefeliciteerd. Querida-Wolvi is een dochter van Lotte van het Zuidpark en Zamp v Weinbergblick. In het voorjaar wordt er een nest gefokt met Querida-Wolvi van het Zuidpark, bij mij Mar v/d Heuvel eigenaar van Kennel vh Zuidpark. De reu wordt later bekend gemaakt, maar komt zeker uit bewezen africhtingslijnen.

6 december 2013: Vandaag is Tess vh Zuidpark dochter van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3 voorgerontgend in Budel. Heupen, ellebogen en rug zien er perfect uit. Gelijk het gebit nagekeken en alles zit er in, in perfecte staat. Met de driften van het dametje zit het ook goed. Nu rustig door trainen en met vertrouwen op naar het afrontgen in 2014.

16 november 2013: Renzo van het Zuidpark, eigenaar Jan Dirk van Helten, is vandaag geslaagd voor VZH examen. Renzo is een zoon van Lotte van het Zuidpark en Xarek von der Salztal-Hohe.  Jan Dirk gefeliciteerd en op naar IPO I.

8 november 2013: Foto's geplaatst in het mapje Bacteroides Hexi van het VZH examen 3-11-2013, in het R-mapje 2 van het VZH examen van Ronan, roepnaam Moos van het Zuidpark. In het Q-mapje 3 van het IPO I examen van Querida-Wolvi en Qishtar van het Zuidpark 

3 november 2013: Vandaag is mijn ettertje Bacteroides Hexi geslaagd voor het VZH examen. Erwin Peper is sinds dit jaar haar geleider. Erwin Super dat je in een korte tijd met Hexi VZH hebt gehaald met een heel mooi beeld. Gefeliciteerd en bedankt hiervoor. Op naar IPOI. Hexi is een dochter van Immo v Waldwinkel en Maryvo van het Zuidpark.

3 november 2013: Ronan van het Zuidpark, roepnaam Moos, is vandaag geslaagd voor VZH examen. Geleider Marcel Bijnsdorp. Moos is een zoon van Lotte van het Zuidpark en Xarek von der Salztal-Hohe.  

Querida-Wolvi, roepnaam Wolvi is vandaag geslaagd voor het IPOI examen. Geleidster, Nancy Jutte en eigenaar Louise vd Starre.  Ook is Qishtar van het Zuidpark vandaag geslaagd voor het IPOI examen, Geleidster Ria Assies. Wolvi  en Qishtar zijn dochters van Lotte van het Zuidpark en Zamp v Weinbergblick.

Marcel, Nancy en Ria van harte gefeliciteerd en op naar IPOI, IPOII en aankeuring.15 oktober 2013: Nieuwe foto's geplaats in de volgende mapjes: Q-nest 3, R-nest 2, S-nest 2, T-nest 2 en Zuidpark Tess.

30 september 2013: Aparte fotomapjes aan gemaakt voor Zuidpark Zomby, Zuidpark Dezhra, Zuidpark Lotte, Zuidpark Tess en Bacteroides Hexi. In het mapje T-nest 2 nieuwe foto's van Turbo roepnaam Dutch geplaatst en in het mapje Zuidpark Tess nieuwe foto's geplaatst.

12 augustus 2013: Nieuwe foto's op de site geplaatst in de volgende foto mapjes, R-map 2 en T-map 2

6 augustus 2013: Nieuwe foto's op de site geplaatst in de volgende foto mapjes. Q-map, R-map, S-map, T-map en map van Bacteroides Hexi. Veel kijk plezier.

26 juli 2013: Ramses roepnaam Rory van het Zuidpark is op de Kampioenschapsclubmatch in Limburg in de jeugdklasse reuen tot 18 maanden uitgebracht. Rory heeft een mooie Goed behaald . Ben de eigenaar van Rory is door veel bezoekers aangesproken die Rory wat een mooie hond vonden. Het is toch een Goed op de Kampioenschapsclubmatch 2013 Heerlen  Limburg. Rory is een zoon van Lotte vh Zuidpark x Xarek von der Salztal-Hohe. Ben en Mirjam gefeliciteerd.10 juli 2013: Theo Bol met Semm vh Zuidpark en Rene Endlich met Steffi vh Zuidpark, zoon en dochter van Beau (Nala) vom Dunklen Zwinger en Kinski vom Heidhof zijn vandaag wezen voorrontgen in Budel op een leeftijd van bijna 8 maanden. Bij beiden zien heupen, ellebogen en rug er heel goed uit. Theo en Rene gefeliciteerd.

28 juni 2013: Een tweede foto map aan gemaakt voor het T-nest van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3. De pups zijn nu bij hun nieuwe baasjes. Tess vh Zuidpark is bij mij zelf gebleven door omstandigheden. Over alle pups zijn goede berichten, ze hebben het reuze naar hun zin bij de baasjes. Zie foto's.

15-06-2013: Nieuwe foto's van de pups van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3 in het foto mapje T-nest geplaatst op de site, pups7 weken. Vanmorgen is het zwarte teefje Tracy vh Zuidpark naar haar nieuwe baasjes gegaan.

12 juni 2013: Vanavond is de dierenarts langs geweest om de pups te enten en op gezondheid na te kijken. De pups zijn helemaal gezond bevonden, alle gebitjes sluiten goed, de hartjes kloppen heel mooi en de reutjes hebben alle vier 2 balletjes. Komende week verhuizen de pups naar hun nieuwe baasjes en wordt de wereld weer veel groter.

08-06-2013: Nieuwe foto's van de pups van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3 in het foto mapje T-nest geplaatst op de site, pups 6 weken. Er is nog 1 teef beschikbaar, voor informatie tel. 06-22311427 of 0174-622831. Afgelopen woensdag zijn de pups gechipt, ging heel goed en as. woensdag 12 juni worden de pups geent. Vanaf zaterdag 15 juni en de week er na, gaan de pups vertrekken naar de nieuwe baasjes.03-06-2013: Nieuwe foto's van de pups van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3 in het foto mapje T-nest geplaatst op de site, pups 5 weken. Er is nog 1 teef beschikbaar, voor informatie tel. 06-22311427 of 0174-622831. Foto's van Querida-Wolvi in het foto mapje Q-nest 3 geplaatst en foto's van Semm in het foto mapje S nest 2 geplaatst

28-05-2013: In het fotomapje bij Bacteroides Hexi nieuwe foto's geplaatst van de training op26 mei 2013. Hexi heeft vanaf begin 2013 als geleider Erwin Peper voor afd. B en afd. C, het klikt heel goed tussen Erwin en Hexi. Het onderdeel speuren train ik zelf met Hexi.

26-05-2013: Nieuwe foto's van de pups van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3 in het foto mapje T-nest geplaatst op de site, pups 4 weken.  Er is nog 1 teef beschikbaar, voor informatie tel. 06-22311427 of 0174-622831.21-05-2013: Nieuwe foto's van de pups van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3 in het foto mapje T-nest geplaatst op de site, 24 dagen oud. De pups zijn vandaag voor het eerst binnen geweest en ontwormt. De werpkist is weg gehaald. Ze zitten nu op zaagsel in de hele ruimte. Zowel binnen als op het zaagsel vonden ze heel interessant. Bij Lotte drinken na de wormkuur was wel erg lekker en maakte alles weer normaal. Er is nog 1 teef beschikbaar, voor informatie tel. 06-22311427 of 0174-622831.

16-05-2013: Nieuwe foto's van de pups van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3 in het foto mapje T-nest geplaatst op de site, 19 dagen oud. De pups groeien heel hard, ze lopen door de werpkist, ze reageren op geluid en de oogjes zijn open. Ze hebben ook voor het eerst wat pap gegeten, is wat vroeg maar Lotte wordt dan ook ontlast, ze heeft nog steeds ruim voldoende melk en verzorgd de pups prima. Er is nog 1 teef beschikbaar, voor informatie tel. 06-22311427 of 0174-622831.11-05-2013: Hexi heeft vandaag haar GOED gehaald bij keurmeester Hans Peter Fetten uit Duitsland, op de Provinciale Clubmatch van Zuid Holland gehouden bij De Botlek. Erwin Peper is haar geleider in afd. B en C, nu dus op naar VZH in september en dan met het Heksje IPOI.

06-05-2013: Nieuwe foto's van de pups van Lotte vh Zuidpark kkl IPO3 / SchH3 en Aron vom Staufer Sturm Kkl IPO3 / SchH3 in het foto mapje T-nest geplaatst op de site, 12 dagen oud. Er is nog 1 teef beschikbaar, voor informatie tel. 06-22311427 of 0174-622831.03-05-2013: Foto's van de pups van Lotte en Aron in het foto mapje T-nest geplaatst op de site, 6 dagen oud. De nest pagina is klaar. Er is nog 1 teef beschikbaar, voor informatie tel. 06-22311427 of 0174-622831.01-05-2013: Ronan vh Zuidpark, roepnaam Moos is afgerontgend en heeft van de SV de beordeling HD normal en ED normal gekregen. Ook is zijn DNA vastgelegd. De eigenaar van Moos is Marcel Bijnsdorp. Hartelijk gefeliciteerd en op naar VZH. Ronan roepnaam Moos is de eerste officiele afgerontgende  nakomeling van Lotte vh Zuidpark x Xarek von der Salztal-Hohe.

28-04-2013: Een paar foto's van de pups van Lotte en Aron in het foto mapje T-nest geplaatst op de site, 1 dag oud. De nest pagina is bijna klaar. Er zijn nog 2 teven beschikbaar, voor informatie tel. 06-22311427 of 0174-622831.

27-04-2013: Lotte van het Zuidpark, Kkl, SchH3/IPO3 heeft 10 pups geworpen van Aron vom Staufer Sturm Kkl. Sch3/IPO3. Het zijn 2 zwart-bruine en 2 donker wolfsgrauwe reuen, 1 zwarte teef, 3 donker wolfsgrauwe teven en 2 zwart-bruine teven. De bevalling is goed verlopen. Nu zijn de pups lekker vol gegeten en Lotte verzorgd ze prima. Bianca bedankt voor je hulp de afgelopen nacht.

Er zijn nog 3 teven beschikbaar. Heeft u interesse dan kunt u mij bellen op telefoonnummer 0174-622831 of mobiel 06-22311427.24-04-2013: Bacteroides Hexi heeft vanavond bij Kringgroep Westland haar UV examen gehaald. Eigenaar Mar vd Heuvel, Kennel vh Zuidpark. Maar veel dank aan Linda Koppe die getraind heeft met Hexi voor het UV examen en de 20 kilometer met haar gefietst heeft klasse en gefeliciteerd. Dook Vijverberg bedankt voor het heen en weer brengen van de fietsen naar Kringgroep Westland en weer terug naar Naaldwijk.

24-04-2013: Qishtar van het Zuidpark heeft vanavond bij Kringgroep Westland haar UV examen behaald. De eigenaar en fietster is Ria Assies. Ria super dat je het aan gedurfd hebt om met een geblesseerde heup toch te fietsen klasse. Qishtar en Ria van harte gefeliciteerd.22-04-2013: De laatste loodjes breken aan voor Lotte vh Zuidpark voordat zij moet werpen. Ze is heel levenslustig, maar wel heel erg dik. Het bankslapen is begonnen zodat ik het beeldscherm van de camera die boven de werpkist hangt goed kan volgen. Worden spannende dagen.

26 maart 2013: Lotte vh Zuidpark IPO/SchH3 Kkl levensduur HD/ED normal is 24 februari 2013 gedekt door Aron vom Staufer Sturm SchH3/IPO3 Kkl HD/ED normal. Deze reu heb ik geselecteerd op zijn bloedvoering. Vandaag is er van Lotte een echo gemaakt en ze is zwanger van heeel veel puppies. De verwachte geboorte is ongeveer 29 april 2013. Heeft u interesse in dit nest of wilt u meer informatie dan kunt u bellen naar mobielnr. 06-22311427.12 maart 2013: Ronan van het Zuidpark, roepnaam Moos van Marcel Bijnsdorp is vandaag af gerontgend in Budel. Ellebogen en Heupen zijn zonder bemerking op gestuurd naar de SV. Tevens is er DNA afgenomen. Nu maar hopen dat de SV er ook zo naar kijkt tijdens de definitieve beoordeling. Moos is een zoon van Lotte van het Zuidpark en Xarek von der Salztal-Hohe.24 februari 2013: Lotte vh Zuidpark IPO/SchH3 Kkl levensduur HD/ED normal is vandaag gedekt door Aron vom Staufer Sturm SchH3/IPO3 Kkl HD/ED normal. Deze reu heb ik geselecteerd op zijn bloedvoering. Heeft u interesse in dit nest of wilt u meer informatie dan kunt u bellen naar mobielnr. 06-22311427.

 21 januari 2013: Alle pups van Kinski vom Heidhof en Beau (Nala) vom Dunklen Zwinger zijn naar hun nieuwe baasjes. Van de baasjes heb ik gehoord dat ze zich heel gemakkelijk hebben aangepast en dat ze zich helemaal thuis voelen. Allemaal veel succes in de toekomst met jullie pups. Op de site in het fotomapje S-nest staan weer nieuwe fotos.

3 januari 2013: Vandaag zijn de pups al weer 6 weken, vanavond is de dierenarts geweest om te enten en de pups na tekijken en alle vier zijn kern gezond, de reu zijn balletjes, hartjes in orde enz. Over 2 weken zijn ze allemaal bij hun nieuwe baasjes. Er staan nieuwe fotos in het mapje S-nest.

1 januari 2013: Voor iedereen een gezond en sportief 2013. Voor alle hondensporters hoop ik dat jullie sportieve doelstellingen worden behaald. Gisteren oudejaarsdag zijn de puppies gechipt, alles is goed verlopen. Met de radio aan en Beau ook in de schuur hebben de pups en moeders een rustig oudjaar beleefd. Lotte en Hexi zijn gezellig binnen geweest en hebben de nacht met het vrouwtje op de bank binnen door gebracht, was ook heel gezellig. Nu is alles buiten weer normaal en lopen ze weer heerlijk in de tuin los.

30 december 2012: De pups van Beau en Kinski zijn alweer 5 weken, ze groeien uitstekend en hebben veel buit en speldrift. Alle pups hebben een nieuwe eigenaar. Nog een paar weken en dan zwerven ze uit naar Rotterdam de reu en de teven naar Den Haag, Groningen en Finland.

16 december 2012: Quizzy van het Zuidpark, dochter van Lotte vh Zuidpark en Zamp vom Weinbergblick, eigenaar Jannie de Graaf heeft vandaag deelgenomen aan de Kerstclubmatch in Bodegraven. Ze is uitgebracht in de openklasse onder de Duitse Keurmeester H.J. Dux. Quizzy heeft een Zeer Goed behaald. Het keurbericht: Grote teef met een krachtige kop, uitgesproken type met zeer goede hoekingen en zeer goed gangwerk. Jannie en Quizzy gefeliciteerd ook namens een trotse mamma Lotte.

14 december 2012: De pups van Kinski vom Heidhof en Beau vom Dunklen Zwinger zijn alweer 3 weken, ze groeien als kool dankzij Beau zij ligt ongeveer 24 uur bij de pups dus drinken zij zich helemaal vol en zien er heel goed uit. Gisteren hebben ze voor het eerst pap gegeten en vonden het heerlijk. Er is nog 1 mooie wolfsgrauwe teef beschikbaar. Heeft u interesse of wilt u informatie dan kunt u bellen met 06-22311427.

29 november 2012: Fotos geplaatst in S-mapje Beau vom Dunklen Zwinger x Kinski vom Heidhof pups 1 week oud. Fotos geplaatst in R-mapje 2 Ritz roepnaam Nick van het Zuidpark (Lotte vh Zuidpark x Xarek von der Salztal-Hohe) in opleiding voor reddingshond zoeken op puin. Fotos geplaatst in Q-mapje 3 Quattro-Luca vh Zuidpark (Lotte vh Zuidpark x Zamp vom weinbergblick)  deelcertificaat IPO I afd. C.

24 november 2012: Hesci Huisman heeft met Quattro-Luca van het Zuidpark deelcertificaten voor IPO I in de afdeling A en C behaald. Beiden gefeliciteerd.

23 november 2012: Ben gelukkig weer mobiel te bereiken op mijn eigen nummer 06-22311427.

22 november 2012: Vandaag is Beau vom Dunklen Zwinger Kkl 2a, IPO3/SchH3 roepnaam Nala moeder geworden van 4 gezonde pups. De vader van de pups is Kinski vom Heidhof Kkl 1a, BSP 2012 plaats 7, SchH3. Het nest bestaat uit 1 donker grauwe reu, 2 donker grauwe teven en 1 zwart-bruine teef. De pups krijgen de volgende namen reu Semm en de teven Steffi, Sari en Sabi. Voor fotos kijk in het fotomapje S-nest en op de dekpagina. Een grauw teefje is nog beschikbaar. Belangstellenden kunnen bellen op mijn vaste nummer 0174-622831 en op 06-22311427.10 november 2011: Quizzy vh Zuidpark van Jannie de Graaf is vandaag in Belgie geslaagd voor het UV examen. Ton Breiding heeft het zware werk gedaan (fietsen). Alle drie gefeliciteerd.

4 november 2012: Quizzy van het Zuidpark van Jannie de Graaf is vandaag geslaagd voor het VZH examen. Beiden gefeliciteerd. Op naar het UV examen volgende week en daarna IPO I.

3 november 2012: Queen-Jade van het Zuidpark van Lidy vd Brink zijn vandaag geslaagd voor het VZH examen. Keurmeester Frans Janssen. Dames gefeliciteerd.

27 oktober 2012: Lanzo van het Zuidpark van Aad Broekhuizen is vandaag voor het leven aangekeurd met DZB zeer uitgesproken. Gefeliciteerd.

20/21 oktober 2012: Aad Broekhuizen met Lanzo van het Zuidpark hebben mee gedaan aan de Bondstrofee zij behaalden de volgende punten A87-B85-C90 totaal 262 ptn. Aad en Lanzo gefeliciteerd.


19 oktober 2012: Vandaag een echo laten maken van Beau vom Dunklen Zwinger Kkl2, IPO3, roepnaam Nala en Beau is drachtig, er zijn meerdere vruchtjes gezien. De vader van de puppies is Kinski vom Heidhof, Kkl I, SchH3/IPO3, LGA/BSP, BSP 2012 plaats 7. De puppen worden ongeveer 20 november geboren. Heeft u interesse in een pup of wilt u informatie kijk dan op deze site bij dekking, of bel telnr. 06-22311427.

28 september 2012: Ramses roepnaam Rory vh Zuidpark, 8 maanden, eigenaar Ben van Vliet is vandaag voor gerontgend. Heupen en ellebogen zien er heel goed uit. Rory is een zoon van Lotte vh Zuidpark en Xarek von der Salztal-Hohe, Ben gefeliciteerd.

20 september 2012: Kinski vom Heidhof Kkl I, SchH3/IPO3, LGA/BSP, BSP 2012 plaats 7 heeft 19 en 20 september Beau vom dunklen Zwinger Kkl 2, SchH3/IPO3 gedekt. De dekkingen zijn heel spontaan gegaan. Beau roepnaam Nala is eigendom van Rene Endlich en krijgt nu bij Kennel van het Zuidpark haar eerste nestje. Met ongeveer 28 dagen wordt er een echo gemaakt en als er pups komen verhuist Beau naar Naaldwijk. Heeft u interesse in een pup of wilt u informatie kijk dan op deze site bij dekking, of bel telnr. 06-22311427.


18 september 2012: Vandaag is de uitslag van de heupen en ellebogen binnen gekomen van Bacteroides Hexi, zowel heupen als ellebogen zijn door de SV beoordeeld. Heupen A-normal en Ellebogen A-normal. Hexi is een dochter van Immo v Waldwinkel en Maryvo van het Zuidpark. Hexi is gefokt in Finland bij kennel Bacteroides eigenaar Riitta Lapinleimua. Eigenaar van Maryvo is Yvon Schultz, beide dames gefeliciteerd. Hexi is een teef met zeer veel werkdrift en een volle vaste beet. We zijn nu aan het trainen voor VZH.

8 september 2012: Quattro-Luca van het Zuidpark heeft 8 September zijn UV-examen gehaald. Luca is een zoon van Lotte van het Zuidpark en Zamp von Weinbergblick. Hesci heeft de 20 km samen met Luca gefietst. Hesci gefeliciteerd met halen van het UV diploma. Op naar IPOI.

30 augustus 2012: De uitslag van de SV over de heupen en ellebogen van Quattro-Luca van het Zuidpark zijn bekend: Heupen A-normal en Ellebogen A-normal, DNA. Quattro-Luca is een zoon van Lotte van het Zuidpark en Zamp von Weinbergblick. Hesci en Henry gefeliciteerd met deze super uitslag. Op naar IPO I. Van het Q-nest bestaande uit 10 pups zijn er 6 af gerontgend en alle 6 hebben ED en HD normal. Een teef is voor gerontgend en ziet er prima uit vanwege sterelisatie wordt zij niet af gerontgend. De andere 3 leven als huishond. Lotte en Zamp hebben heel gezonde pups op de wereld gezet.

24 augustus 2012: Ronan roepnaam Moos vh Zuidpark, 7 maanden jong, eigenaar Marcel Bijnsdorp is vandaag voor gerontgend. Heupen en ellebogen zien er heel goed uit. Moos is een zoon van Lotte vh Zuidpark en Xarek von der Salztal-Hohe, Marcel gefeliciteerd.

14 augustus 2012: Nieuwe foto's geplaats van Hexi Bacteroides in het mapje Bacteroides Hexi, Querida-Wolvi vh Zuidpark in het Q nest mapje 3, Ramses vh Zuidpark roepnaam Rory, Ritz vh Zuidpark roepnaam Nick, Ronan vh Zuidpark roepnaam Moos in het R nest mapje 2 en van Lotte vh Zuidpark in het L-nest mapje. Foto's zijn ook bij EU-workingdog geplaatst.18 juli 2012: Bacteroides Hexi, roepnaam Hexi is vandaag af gerontgend in Budel. Ellebogen en Heupen zijn zonder bemerking op gestuurd naar de SV. Ook haar rug is zonder bemerking. Tevens is er DNA afgenomen. Nu maar hopen dat de SV er ook zo naar kijkt tijdens de definitieve beoordeling. Af wachten maar, worden spannende weken. Hexi is een dochter van Immo v Waldwinkel x Maryvo van het Zuidpark. Eigenaar van Maryvo is Yvon Schultz, de fokster van Hexi is Riitta Lapinleimu uit Finland, dames gefeliciteerd. Hexi is dus uit Finland geimporteerd naar Nederland en in het NHSB stamboek ingeschreven

17 juli 2012: Nieuwe foto's in het mapje Q-nest 3 geplaatst van het manwerk van Quattro-Luca van het Zuidpark.

14 juli 2012: We zijn er uit, Kinski vom Heidhof Kkl I, SchH3/IPO3, LGA/BSP gaat medio Oktober 2012 Beau vom dunklen Zwinger Kkl 2, SchH3/IPO3 dekken. Beau roepnaam Nala is eigendom van Rene Endlich en komt bij Kennel van het Zuidpark voor haar eerste nestje. Heeft u interesse in een pup of wilt u informatie kijk dan op deze site bij dekking, of bel telnr. 06-22311427. 

9 juli 2012: Kreeg vandaag het volgende treurige nieuws te horen van de familie van Meersel " Op 7 juli 2012 is Djara van het Zuidpark, geboren 16 januari 2000, overleden. Het was een fantastische hond, we missen haar erg". Djara was een grote git zwarte teef met een hele mooie grote kop, ze heeft een perfect leven gehad tot het einde toe. Djara is ruim 12,5 jaar geworden. Heel veel sterkte met het verlies van Djara.


5 juli 2012: Hoera de stamboom van Bacteroides Hexi en in schrijving in het N.H.S.B. stamboek is eindelijk binnen, zo ook het Rashondenlogboek. Hexi is nu net een jaar, we gaan nu zo spoedig mogelijk af rontgen.

5 juli 2012: Nieuwe foto's van de pups van Payka vh Zuidpark in opleiding KNPV ED/HD normaal. De vader van de pups is Fens v Rietnisse IPO3, Kkl 2a. Payka is een dochter van Dewi v Zunderland X Mika v Wallerhorst. De pups zijn nu 5 weken oud en zien er zeer goed uit. Er zijn nog een paar pups te koop, 1 zwarte reu en 1 zwarte teef. Wilt u informatie over de pups, dan kunt u contact opnemen met de eigenaresse van Payka en fokster van dit nest Debby Kars. Tel: 06-51121066. De nieuwe foto's van Payka met de pups staan op de site bij foto's in het foto mapje P-nest.

 28 juni 2012: Nieuwe foto's van de pups van Payka vh Zuidpark in opleiding KNPV ED/HD normaal. De vader van de pups is Fens v Rietnisse IPO3, Kkl 2a. Payka is een dochter van Dewi v Zunderland X Mika v Wallerhorst. De pups zijn nu 1 maand oud en zien er zeer goed uit. Wilt u informatie over de pups, dan kunt u contact opnemen met de eigenaresse van Payka en fokster van dit nest Debby Kars. Tel: 06-51121066. De nieuwe foto's van Payka met de pups staan op de site bij foto's in het foto mapje P-nest.


19 juni 2012: Quattro-Luca zoon van Lotte vh Zuidpark en Zamp vom weinbergblick is op 2 jarige leeftijd af gerontgend in Kleve, de foto's van heupen en ellebogen zien er heel goed uit. Nu maar afwachten wat de SV er van vindt. Tevens foto's van het bijt werk in het foto mapje (Q-nest mapje 3) op de site en bij Workingdog geplaatst.

9 juni 2012: Nieuwe foto's van de pups van Payka vh Zuidpark in opleiding KNPV ED/HD normaal. De vader van de pups is Fens v Rietnisse IPO3, Kkl 2a. Payka is een dochter van Dewi v Zunderland X Mika v Wallerhorst. Er zijn nog een paar pups beschikbaar. Wilt u informatie over de pups, dan kunt u contact opnemen met de eigenaresse van Payka en fokster van dit nest Debby Kars. Tel: 06-51121066. De nieuwe foto's van Payka met de pups staan op de site bij foto's in het foto mapje P-nest.


2 juni 2012: Maryvo van het Zuidpark eigenaar Yvon Schultz, is bij Kringgroep Westland voor het leven aangekeurd. Bacteroides Hexi is trots op mamma Maryvo. Yvon gefeliciteerd

1 juni 2012: De eerste mail die ik las vanochtend was van Lucy v Duijn en wat een schrik Mike vh Zuidpark is onverwachts op 12 jarige leeftijd overleden, ga juist morgen 2 juni naar Lucy om de oude Mike en de jonge Nick te bewonderen, wat jammer dat ik Mike nu niet meer zie. Lucy heel veel sterkte voor jullie allemaal. In het foto mapje op site D-mapje is de eerste foto van Mike 12 jaar.

Lucy schreef het volgende over Mike:

Vannacht hebben we, heel onverwachts, afscheid moeten nemen van Mike.Tot gistermorgen was Mike een 12 jarige pup die vrolijk door het leven rende. Gistermiddag wilde hij niet eten en dat was eigenlijk nog nooit eerder gebeurd. Gisteravond kon hij niet meer lopen en lag apathisch in de keuken. We konden gelukkig meteen bij de dierenarts terecht waar bleek dat hij waarschijnlijk een maagbloeding had. Het ging heel snel heel slecht met hem. We hebben de beslissing genomen hem niet te laten lijden en Mike is heel rustig ingeslapen. Ik ben mijn maatje en mijn schaduw kwijt. Overal waar ik was, was Mike ook. We zullen hem vreselijk gaan missen maar zijn ook heel blij met de herinneringen aan de 12 jaar die hij bij ons is geweest.


29 mei 2012: Vanmorgen heeft Payka vh Zuidpark in opleiding KNPV ED/HD normaal 5 pups geworpen, 1 zw reu, 1 zw-br reu, 1 zw teef en 2 zw-br teven. De vader van de pups is Fens v Rietnisse IPO3, Kkl 2a. Payka is een dochter van Dewi v Zunderland X Mika v Wallerhorst. Er zijn nog 2 reutjes en 1 teefje beschikbaar. Wilt u informatie over de pups, dan kunt u contact opnemen met de eigenaresse van Payka en fokster van dit nest Debby Kars. Tel: 06-51121066. Foto's van Payka met de pups staan op de site in het foto mapje P-nest.

14 mei 2012: Lidy vd Brink met Queen-Jade vh Zuidpark heeft vandaag haar VEG diploma gehaald met 95 punten. Jade is een dochter van Lotte vh Zuidpark en Zamp v Weinbergblick. Dames op naar het VZH en IPO I. Ton al ben je ook maar chauffeur voor de dames ook gefeliciteerd.

25 mei 2012: Foto's toegevoegd in des betreffende mapjes van: Dynamike, Lotte, Queen-Jade, Quattro-Luca, Renzo, Ritz roepnaam Nick, Rebbl van het Zuidpark en Hexi Bacteroides.

26 april 2012: Gisteravond dinsdag 25 april is Querida-Wolvi, roepnaam Wolvi geslaagd voor het UV examen, gehouden bij Kg. Westland. Geleidster, nu fietster (en het waaide hard) Nancy Jutte en eigenaar Louise vd Starre gefeliciteerd. Wolvi is een dochter van Lotte vh Zuidpark en Zamp v Weinbergblick.

14 april 2012: Jolanda Kila met Quido vh Zuidpark en Hesci Huisman met Quattro vh Zuidpark, roepnaam Luca zijn geslaagd voor VZH, tijdens het examen bij Kringgroep Phoenix. Beide reuen zijn zonen van Zamp vom Weinbergblick en Lotte vh Zuidpark. Allebei gefeliciteerd en op naar IPO I.

8 april 2012: Vandaag voor de eerste keer gebeten met Hexi, ging erg goed. Foto's hiervan in het fotomapje Bacteroides Hexi geplaatst. Het is een eigenwijs, maar vooral heerlijk krengetje met op alle onderdelen heeeel veel inzet.

3 april 2012: Alle pups van Lotte x Xarek op working dog eu geplaatst bij nakomelingen van Lotte van het Zuidpark.

19 maart 2012: Alle pups van Lotte vh Zuidpark x Xarek von der Salztal-Hohe zijn het afgelopen weekend naar hun nieuwe baasjes gegaan. Allemaal heel veel succes voor de toekomst en dat de doelen die een ieder voor ogen heeft bereikt zullen worden. De pups hebben de volgende roepnamen gekregen: Ritz roepnaam Nick, Ronan roepnaam Moos, Renzo blijft Renzo, Ramses roepnaam Rory, Rufus roepnaam Blitz, Reggy roepnaam Taro, en het enige teefje houdt haar naam Rebbl. Er is een 2e fotomapje van het R-nest aan gemaakt waar nieuwe foto's in komen. Allemaal een dikke knuf van mamma Lotte.

14 maart 2012: Er zijn weer nieuwe foto's van de pups op de site van Lotte x Xarek in het R-mapje geplaatst. De reuen Ritz, Ronan wordt roepnaam Moos, Ramses wordt roepnaam Rory en de teef Rebbl zijn al uit gezocht. De andere 3 reuen worden vanaf vrijdag gekozen. Alle pups gaan het komende weekend vanaf vrijdag naar hun nieuwe baasjes. Het zal dan wel heeeeeeel stil worden.

9 maart 2012: Weer een paar foto's pups 46 dagen in het mapje van het R-nest Lotte x Xarek geplaatst.

8 maart 2012: Vandaag een drukke dag geweest voor de pups, vanochtend zijn ze gechipt en vanavond is de dierenarts geweest om de gezondheid te controleren en te enten. Alle pups zijn gezond verklaard en de zes reuen zijn helemaal compleet. Na deze drukke dag hebben ze om 23.30 uur lekker gegeten en nog even buiten gespeeld. Daarna zijn ze in het hok heerlijk gaan slapen.

4 maart 2012: Vandaag weer nieuwe foto's van de pups van Lotte x Xarek 40 dagen oud in het foto mapje van het R-nest op de site geplaatst. Het gaat heel voorspoedig met de pups.18 februari 2012: Er zijn weer nieuwe foto's van de pups van Lotte x Xarek geplaatst in het foto mapje R-nest.16 februari 2012: Pups van Lotte x Xarek zijn al weer 3 weken oud. Ze eten nu al weer pap met pupbrokjes en drinken natuurlijk ook veel bij Lotte. Vanmorgen de werpkist uit het hok gehaald en in het grote hok lekker zaagsel gedaan, het was niet meer droog te houden op de dekens. Ze reageren op geluid, lopen en spelen, het zijn nu echt kleine mini herdertjes. Vanmorgen zijn ze ook voor het eerst binnen geweest. Dit vonden ze heel interessant, ze zijn heel nieuwsgierig. In het foto mapje zijn nieuwe foto's geplaatst van het avontuur in de kamer en voor het eerst op zaagsel.

7 februari 2012: Er zijn nieuwe foto's in het mapje van het R-nest geplaatst van de pups Lotte van het Zuidpark x Xarek von der Salztal-Hohe 13 dagen oud. Met Lotte en kids gaat alles prima, ze is een hele goede moeder voor de pups. Op sommige foto's kan je zien dat de oogjes een beetje open gaan. Alle puppen hebben een baasje.

26 januari 2012: De eerste foto's van de puppies van Lotte x Xarek in het fotomapje R-nest geplaatst bij foto's. Ook is de nest pagina aan gepast. Als je op de nest pagina op een foto druk, kom je automatisch in het R-mapje op de site, waar meerdere foto's in komen te staan.

25 januari 2012: Hoera de pups zijn geboren van Lotte van het Zuidpark x Xarek von der Salztal-Hohe het zijn er 7. Er zijn 6 reuen waarvan 4 wolfsgrauw en 2 zwart en 1 teef wolfsgrauw. Helaas is nummertje 8 ook een grauwe teef dood geboren. De bevalling is verder goed verlopen en Lotte maakt het goed en vanmorgen vroeg lagen alle pups heerlijk te drinken. 2 januari 2012: Vandaag Bacteroides Hexi, dochter van Immo v Waldwinkel en Maryvo vh Zuidpark laten voorrontgen. Zowel Heupen, Ellebogen en Rug zien er super uit. We kunnen weer rustig aan verder trainen met het kleine Heksje. Riitta fokster en Yvon eig. Maryvo ook gefeliciteerd. 19 december 2011: Vandaag een echo van Lotte van het Zuidpark laten maken en HOERA ze is zwanger. Er zijn diverse vruchtjes met kloppende hartjes gezien. De papa van de pups Xarek von der Salztal Hohe is ook erg blij. Omstreeks 24 januari worden de puppies verwacht. SPANNEND. 2012 Krijgt in ieder geval een super begin. Voor verder info zie dekkingen.

4 december 2012: Larry van het Zuidpark is voor het leven aangekeurd in Kkl 2a. Peter Kulkens super zoals je je hebt in gezet voor Larry. Yvon gefeliciteerd

26/27 november 2011: Zaterdag op naar Belgie, Kaulille, met Rene, Marleen en Joop om kennis te maken met Will en Dick de Kwant, de eigenaren van Kennel van Corminahof. We zijn super ontvangen en na koffie te hebben gedronken zijn we heerlijk gaan trainen op hun eigen trainings veld. Met Lotte alleen een klein stukje manwerk gedaan, ze is ten slotte net gedekt even rustig aan. Met Hexi een klein puppie apelletje gelopen, dat ging heel goed. Er was ook een groot uitlaat veld, waar de meiden heerlijk hebben gelopen. Will heeft 's avonds heerlijk voor ons gekookt en voor we er erg in hadden, kletsen over fokken, trainen enz. was het half twaalf, zijn we naar bed gegaan. Marleen en ik samen op een kamer,Rene een kamer en Joop een kamer. Na heerlijk geslapen te hebben gingen we op naar het ontbijt (eerst de meiden natuurlijk uitgelaten). Het ontbijt was super, Belgie, verse broodjes. Toen naar het  speurveld om de hoek, mijn meiden hadden rust, wij zijn lekker in het bos gaan wandelen. Daarna nog wat bijtwerk getraind en weer koffie en een broodje daarna. Toen helemaal voldaan in de middag weer terug naar Nederland. Will en Dick bedankt voor alles, Hotel, Restaurant Corminahof zou ook bij jullie passen. Er zijn veel foto's gemaakt een paar zijn terug te vinden in het foto mapje van Hexi en het L-nest.

22 november 2011: Vandaag terug gekomen uit een zeer mistig Duitsland. Lotte van het Zuidpark is op 22 november 2011 gedekt door Xarek von der Salztal-Hohe. We zijn wederom super ontvangen door Lothar en Sylvia en Xarek heeft Lotte heel goed gedekt. Nu de natuur zijn gang laten gaan en uitkijken naar de puppies die omstreeks 24 januari 2012 verwacht worden. Over een dag of 30 wordt er ook een echo gemaakt.

19 november 2011: Lanzo van het zuidpark, eigenaar Aad Broekhuizen, heeft vandaag Speurhond I behaald met 96 punten. Gefeliciteerd.16 november 2011: Quido van het Zuidpark, zoon van Zamp vom Weinbergblick en Lotte van het Zuidpark eigenaar Jolanda Kila is 11 oktober 2011 afgerontgend. Vandaag is de uitslag binnen HD A en ED A. Jolanda en Quido gefeliciteerd.12/13 november 2011: Aad Broekhuizen met Lanzo van het Zuidpark IPO3 hebben deelgenomen aan de Gulberger Trofee. Ze behaalden daar het volgende resultaat A95-B85-C90 totaal 270 punten. Gefeliciteerd

13 november 2011: Foto's van Hexi toegevoegd in mapje Bacteroides Hexi. Foto's van 17 weken oud, ze ging wandelen met Linda Koppe in het bos achter onze Kringgroep Phoenix en wat waren de paarden groot onderweg. Het gras was mooi groen, maar helaas voor Hexi was het iets lager gelegen gras, dat dacht zij, een moddersloot vol met kroost. Hexi heeft dus voor het eerst gezwommen en keek wel een beetje beteutert, want op haar kop had ze een heel nestje kroos. Lekker door gewandeld en stokken mee gesleept, toen terug naar de club. Iedereen lag in een deuk, ze zag er niet uit, niet grauw maar zwart en stinken als een bunzing. Gelukkig hebben we een grote douche en hebben Hexi lekker schoon gespoeld, wat ze heerlijk vond. Ook foto's toegevoegd van 18 weken oud, in het zelfde bos, maar met vriendin Menza. Deze gaf het goede voorbeeld door niet de sloot in te gaan.6 november 2011: Larry van het Zuidpark, met geleider Peter Kulkens hebben vandaag examen gedaan bij Kringgroep Randstad en zijn geslaagd voor IPO3. Peter klasse met je lease hond. Eigenaar van Larry is Yvon Schultz. Gefeliciteerd ook namens zus Lotte.

6 november 2011: Maryvo van het Zuidpark, eigenaar Yvonne Schultz heeft vandaag examen gedaan bij kringgroep Randstad en is geslaagd voor IPO3. Gefeliciteerd ook namens dochter Bacteroides Hexi.

20 oktober 2011: Vandaag een mailtje van Marielle van der Heeden gekregen over Kyrzha van het Zuidpark een zwarte dochter van Eik vom Lisdorferland en Dezhra van het Zuidpark. Zij schreef het volgende: Ik heb in augustus mee gedaan met het team van de Kynologenclub Rotterdam aan de Royal Canin Dog Challenge (vroeger de Natte Neuzen Show), met Kyrzha op het onderdeel waterapport. Aangezien ze altijd met een speeltje loopt en alleen niet zwemt als er ijs ligt, was dit op haar lijf geschreven. Alleen een beetje jammer dat ze een frisbee moest halen, dat is net het enige wat ze nog weleens wil laten vallen De uitzendingen starten vanaf 28 oktober om 16.30 uur op RTL4. Ons team komt in aflevering 4 (18 november) uitgebreid aan bod. Dus wie kijken wil afstemmen op RTL 4  18 November 16.30 uur. Een Zuidpark op TV super. Marielle en Kyrzha veel plezier in de toekomst.

18 oktober 2011: Jurjen heeft besloten om Qwenda van het Zuidpark, dochter van Zamp vom Weinbergblick en Lotte van het Zuidpark te verkopen aan " k10workingdogs ", na het fokken van een eigen nestje met zijn eigen teef en het aanhouden van een puppie, bleek toch dat het houden van 3 honden teveel is. Qwenda is medisch gekeurd heupen, ellebogen en rug in Budel en alles is perfect in orde. Ze is heel leergierig en ze bevalt daar zeer goed. Er staat op Youtube een filmpje van haar, ga naar Youtube en tik in " k10workingdogs Qwenda "  dan kan je zien hoe ze de eerste beginselen van hun werk leert, met veel plezier. Qwenda veel geluk en plezier in je verdere leven.

17 oktober 2011: Vandaag bericht van Debby Kars gekregen dat haar teef Payka van het Zuidpark, dochter van Mika vom Wallerhorst en Dewi van Zunderland als definitieve beoordeling bij het afrontgen heeft gekregen: HD A en ED A met een norbergwaarde van 40. Debby en Payka gefeliciteerd. Op naar PHI en evt. een nestje. Zijn ook nieuwe foto's van Payka in het fotomapje geplaatst.11 oktober 2011: Quido van het Zuidpark, zoon van Zamp vom Weinbergblick en Lotte van het Zuidpark eigenaar Jolanda Kila is vandaag afgerontgend. De foto's zijn opgestuurd voor ED A en HD A. Ook nu weer wachten op de definitieve uitslag.

3 oktober 2011: Payka van het Zuidpark, dochter van Mika vom Wallerhorst en Dewi van Zunderland, eigenaar Debby Kars is afgerontgend, ziet er heel goed uit. Nu wachten op de definitieve uitslag. Payka is in opleiding voor PH1.

2 oktober 2011: Ria Assies met Qishtar van het Zuidpark heeft vandaag op het examen bij Kringgoep Phoenix het VZH diploma met 48 punten behaald. Na lange tijd heeft Ria weer examen gedaan en het zag er keurig uit. Ria en Qishtar gefeliciteerd en door naar IPOI.

2 oktober 2011: Nancy Jutte met Querida-Wolvi van het Zuidpark, eigendom van Louise vd Starre, mede eigenaar Nancy, behaalde vandaag VZH met 48 punten op het examen bij Kringgroep Phoenix. Het is de eerste maal dat Nancy een hond africht en examen doet, terwijl de hond van Louise is en daar woont. Nancy en Wolvi klasse op naar IPOI. Gefeliciteerd

2 oktober 2011: Jurjen Bulthuis met Qwenda van het Zuidpark deden ook mee op het examen bij Kringgoep Phoenix, de Q-tjes zijn nog jonge honden en Qwenda had een "Ik doe mijn eigen zin dag". Met afliggen met afleiding haar eerste onderdeel vond ze het gemaaide nog natte gras wel erg lekker, na 1 minuur ging Madam lekker staan smikkelen, ze verloor toen al 10 punten en zakte voor VZH.

2 oktober 2011: Theo Bol met King van het Zuidpark heeft vandaag 97 punten manwerk behaald met IPO 3 op het examen bij Kg. Phoenix. Helaas zakte King met speuren, dus geen totaal certificaat maar dat heeft hij al, hij wilde vooral weten waar de hond in C stond, nu dat is dus prima. Zet de wisselbeker beste C  een half jaar thuis in het zicht en geniet er van. Gefeliciteerd.

2 oktober 2011: Leo Berkhout met Onix-Cazan van het Zuidpark is vandaag geslaagd met 51 punten voor VZH, bij Kringgroep Phoenix. Leo en Cazan gefeliciteerd. Leo verdiende hiermee de wisselbeker voor beste VZH hond, op dit examen bij Kringgroep Phoenix.

27 augustus 2011: Hexi voelt zich nu na 2 dagen al helemaal thuis, is helemaal zindelijk slaapt van 23 uur tot ongeveer 6.30 uur. Met Lotte is ze hele dikke maatjes. We genieten van elkaar en zijn weer een beetje bij gekomen van al het reizen.

24 augustus 2011: Was vandaag een spannende dag, om half vier op, dan op weg naar Schiphol om vandaar via Kopenhagen naar Helsinki, Finland te vliegen. Om even na 12 uur geland in Helsinki en Yvon en Riitta wachten mij daar op om Bacteroides Hexi, roepnaam Hexi te brengen. Wat was dat spannend om voor de eerste keer Hexi in levende lijve te zien. Het is een heerlijke wolfsgrauwe pup, met een heel fijn karakter. Zie foto van eerste ontmoeting in het foto mapje Bacteroides Hexi. Na afscheid genomen te hebben van Yvon en Riitta, begon het lange wachten voor mij en Hexi op de luchthaven, de terug vlucht was om even 5 uur. Hexi heeft zich keurig gedragen in het vliegtuig en om ongeveer half negen waren we beiden aardig moe terug in Naaldwijk. De ontmoeting met Lotte verliep super.

15 augustus 2011: Hoera, het is bekend wie Bacteroides Hexi is geworden van de 4 teven. Foto's van Hexi in het mapje Bacteroides Hexi toe gevoegd. Zo te zien is het een krengetje, Lotte krijgt er een Hex van een maatje bij. Woensdag 24 augustus vlieg ik naar Helsinki, Finland om het madammeke op tehalen, en dan is het gedaan met de rust (grapje).

30 juli 2011: De rontgen uitslag van Qwenda van het Zuidpark, dochter van Lotte van het Zuidpark en Zamp vom Weinbergblick, is terug gekomen uit Duitsland. De uitkomst is ED normal en HD normal. Jurjen gefeliciteerd en op naar het VZH.

17 juli 2011: Lotte van het Zuidpark is vandaag bij keurmeester Nizet aangekeurd in keurklasse 2a voor het leven. De moedproef ging heel goed, op het bijten, lossen en bewaken was niets aan te merken, maar bij het volgen naar de overval brak het krenggetje uit, dag zeer uitgesproken moed en vechtlust. De exterieur keuring verliep ook heel gladjes. Eind van het jaar wordt Lotte gedekt en hopelijk wordt het net zo'n fijn nest als haar nakomelingen uit haar eerste nest.We voldoen weer op en top aan de regels van de rasvereniging.

10 juli 2011: Querida-Wolvi van het Zuidpark ED en HD Normal, Dochter van Zamp vom Weinbergblick en Lotte van het Zuidpark is vandaag uitgebracht op de clubmatch in Beuningen. Zij liep bij keurmeester John Lijffijt een mooie Zeer-Goed. Louise en Nancy gefeliciteerd en op naar het VZH. Ton Breiding bedankt voor het voorbrengen van Wolvi.

9 juli 2011: Lanzo van het Zuidpark en Aad Broekhuizen hebben aan de wedstrijd in Hoogkerk mee gedaan. Lanzo behaalde de volgende punten: A95-B88-C91 Totaal 174 pnt. Alweer gefeliciteerd.

8 juli 2011: Na gekomen uitslag van Lanzo van het Zuidpark. Aad Broekhuizen en Lanzo hebben deelgenomen aan de Verenigingsbokaal op 11 en 12 juni, zij behaalden de volgende punten: A98-B91-C-93 Totaal 181 pnt. Gefeliciteerd.

28 juni 2011: Vandaag is Bacteroides Hexi geboren. Dochter van Immo vom Waldwinkel en Maryvo van het Zuidpark. Ze is donkergrauw. Deze dochter van Maryvo komt vanuit Finland, waar Kennel Bacteroides met haar gefokt heeft, naar Kennel van het Zuidpark. Ik ga haar ongeveer 24 Augustus ophalen in Finland. Hoera, Lotte krijgt weer gezelschap van een nichtje. Yvon en Riitta gefeliciteerd met de puppen in totaal 2 reuen en 4 teven.

20 juni 2011: Hoera de rontgen uitslag van Quishtar van het Zuidpark, dochter van Lotte van het Zuidpark X Zamp vom Weinbergblick is binnen. Zowel heupen als ellebogen A-normal. Ria gefeliciteerd en op naar VZH.

16 juni 2011: Vandaag is de rontgen uitslag binnen gekomen van Querida-Wolvi van het Zuidpark, dochter van Lotte van het Zuidpark X Zamp vom Weinbergblick. Ellebogen A en heupen A-Normal. Louise en Nancy gefeliciteerd, ook namens Lotte. Op naar de clubmatch op 10 juli as.

18 mei 2011: Qwenda van het Zuidpark, dochter van Zamp vom Weinbergblick en Lotte van het Zuidpark, eigenaar Jurjen Bulthuis, is vandaag wezen afrontgen, is naar Duitsland opgestuurd. De dierenarts was super te spreken over zowel ellebogen als heupen.

12 mei 2011: Vandaag een echo laten maken van Lotte van het Zuidpark, er waren geen pups te vinden, ze is helaas leeg. Gelukkig zijn er geen afwijkingen gevonden en Lotte wordt bij de volgende loopsheid ongeveer eind oktober 2011, nogmaals door Xarek von der Salztal-Hohe gedekt.11 mei 2011: Het is al weer 1 jaar geleden dat Dezhra van het Zuidpark is overleden. Je kennel is nog steeds leeg en ik mis je grote kop. Je bent nog lang niet vergeten.

9 mei 2011: Queen-Jade van het Zuidpark heeft met eigenaar Lidy vd Brink haar eerste gehoorzaamheids examen gehaald. De keurmeester was zeer te spreken over de werkdrift van de hond en contact baas / hond. Op naar het VZH examen. Gefeliciteerd.

7 mei 2011: Qishtar van het Zuidpark, dochter van Zamp vom Weinbergblick en Lotte van het Zuidpark  is vandaag uitgebracht op de clubmatch bij Kg. Ridderkerk, John Lijffijt heeft haar gekeurd. Qishtar heeft een Goed gelopen. Ria Assies eigenaar en mijzelf zijn hier heel blij mee, want zijn we weer een stapje dichterbij voor de inzet van Qishtar in de fokkerij, maar het belangrijkste is het sport plezier dat Ria met haar heeft.

4 mei 2011: Vandaag Qishtar en Querida-Wolvi van het Zuidpark, dochters van Zamp vom Weinbergblick en Lotte van het Zuidpark wezen afrontgen, ziet er heel goed uit, maar afwachten wat de beoordeling in Duitsland wordt, maar alles is met een gerust gevoel opgestuurd. Gelijk Lotte mee genomen voor een echo, maar helaas het is nog te vroeg (22 a 25 dagen) om wat te zien. Het beste is na 28 dagen. Binnen 10 dagen laten we opnieuw een echo maken en weten we meer, houdt het spannend.

28 april 2011: Woensdag 4 mei laat in de middag wordt er een Echo gemaakt van Lotte van het Zuidpark. Dan weten we of ze dragend is van Xarek von der Salztal-Hohe.

27 april 2011: Renato Carlier en Kalle-Lux van het Zuidpark zijn woensdag avond bij Kringgroep Westland geslaagd voor het UV examen. Gefeliciteerd.

23/24 april 2010: Aad Broekhuizen en Lanzo van het Zuidpark hebben met het Provinciaal Africhtings Kampioenschap van Noord-Holland mee gedaan. Dit is een compensatie wedstrijd omdat Lanzo met het P.A.K. van Noord-Brabant niet in orde was. De behaalde punten zijn: A90-B86-C90 totaal 266 pnt. Beiden gefeliciteerd.

10 april 2011: Vandaag terug gekomen uit Duitsland. Lotte van het Zuidpark is op 7 en 9 april 2011 gedekt door Xarek von der Salztal-Hohe. We zijn super ontvangen door Lothar en Sylvia en Xarek heeft Lotte goed gedekt. Het was liefde op het eerste gezicht. Met 30 dagen laat ik een echo maken, dus nog even wachten of de liefde bezegeld wordt.

6 april 2011: Vandaag bloed geprikt en is bijna goed. Morgen gaan we naar Duitsland en hopen dat alles lukt.

4 april 2011: Vandaag bloed geprikt met Lotte, was nog niet zover, woensdag een volgende poging.

2/3 april 2011: Aad broekhuizen en Lanzo vh Zuidpark hebben mee gedaan aan het Nederlands Kampioenschap alle Rassen in Harderwijk. Zij behaalden de 22e plaats met de volgende punten: A92-B86-C87 totaal 265 pnt.

1 april 2011: Lotte van het Zuidpark is eindelijk goed loops geworden, zaterdag 2 april gaan we voor de 2e keer bloedprikken. Als het juiste moment daar is wordt ze gedekt door Xarek von der Salztal-Hohe, SchH.3 en FH.1, net als Lotte ED en HD normal. Voor uitgebreide afstamming zie pagina dekkingen.31 maart 2011: Quizzy van het Zuidpark, dochter van Lotte van het Zuidpark X Zamp vom Weinbergblick is af gerontgend, de beoordeling is ED normal en HD normal. Janny en Hans gefeliciteerd.12 maart 2011: Aad Broekhuizen met Lanzo van het Zuidpark hebben mee gedaan aan de NBG wedstrijd in Regio 5. Zij behaalden de volgende punten: A92-B90-C84 Totaal 266 punten. Hiermee behaalden zij de 9e plaats. Aad en Lanzo gefeliciteerd.

20 februari 2011: Hoera de kinders van Lotte en Zamp alweer 1 jaar. Gefeliciteerd allemaal en een mooie toekomst ook namens Lotte.

5 december 2010: Maryvo van het Zuidpark aangekeurd in Kkl 2a.

21 november 2010: Aad broekhuizen met Lanzo van het Zuidpark hebben deelgenomen aan de wedstrijd Belgie - Nederland.Deze wedstrijd is voor hen niet goed verlopen. Lanzo zakte met speuren, draaide 80 punten B en 88 punten voor C. Volgens Aad was hij deze dag met een ZZPer op pad, (Zelfstandige Zonder Partner). De komende tijd zullen zij een goed gesprek samen voeren. Aad hopelijk op een goed resultaat(gesprek)en succes in 2011.

19 november 2010: Vanmorgen belde Carola en zei, Mar je wil het niet geloven maar Dalton van het Zuidpark is ook overleden. Shit ik wist het niet en schrok me rot. Gauw even op de site van Joop Breedveld de eigenaar van Dalton gekeken en daar stond het volgende berichtje 'Dalton van het Zuidpark ingeslapen 17 november 2010'. De oorzaak weet ik niet maar ik denk dat Dalton op was. Dalton ging met 8 weken naar Joop, hebben de eerste jaren veel samen getraind met moeders Zomby en zus Dezhra. De aankeuring van Dalton was ook een feest. Ik bracht hem uit en de keurmeester liep met een wapperend boekje langs de honden en draaide zich ineens om naar Dalton met uitgestoken boek, nou dat boek was voor Dalton. Voor straf moesten we de tent in, wat een feest, hij sprong alle stoelen om en eindigde op de schoot van de schrijver. Nou we mochten weer verder en de aankeuring was een feit. Dan de eerste dekking, was een schot in de roos 10 nakomelingen. Daarna volgden nog vele dekkingen. Diverse daarvan hebben of draaien wedstrijden en de Nederlands Kampioenspeuren was ook een kind van Dalton. Joop en Dalton hebben ook aan een paar wedstrijden mee gedaan. Dalton de laatste jaren zag ik je niet vaak, maar als ik in de buurt was en je baas liet je uit, genood ik steeds van je. Je mooie kop en super grauwe kleur. Als er een honden hemel is, weet ik zeker dat er groot feest is met je moeder Zomby, zussen Dezhra en Djoy en broer Dexter.Joop en Thea veel sterkte met het verlies van Dalton.

18 november 2010: Vanmiddag belde Carola Boertjes met de mededeling dat Dexter van het Zuidpark ziek was. Dexter lag bij de dierenarts aan het infuus na onderzoek waren zijn bloedwaarden weinig afwijkend, zeker voor zijn leeftijd, maar toen Carola naar huis was hebben ze nog foto's gemaakt en bleek 1 long ingeklapt te zijn, maar hij zou weer opknappen. Tijdens ons telefoongesprek kreeg zij een ander belletje en de dierenarts belde dat Dexter was overleden. Dat was om 16.30 uur. Wat een verdriet, Dexter was op 2 maanden na 11 jaar. Dexter de zwarte rakker ging met 8 weken naar Carola, eerst hebben ze samen behendigheid gedaan. Daarna zijn ze samen in de havens gaan werken, speurneus Carola met speurneus Dexter, samen hebben ze menig illegaal uit zeecontainers gehaald. Toen Dexter 9 jaar was besloot Carola de bewaking in te gaan, Dex had nog nooit manwerk gedaan, maar hij leerde het heel snel, daarna examen bewaking gedaan half 2010, maar Dex zakte voor dit examen maar maakte wel indruk, hij is zwart en het was 40 graden en zijn leeftijd speelde ook een rol. Kort geleden is Dex nog ingezet bij een ongeluk, de auto hing in een boom en de bestuurder was er uit. Hij heeft nog mooi aangegeven dat deze persoon niet in de greppels lag maar door de bosjes was weg gelopen. Klasse. Carola veel sterkte met het verlies van je maatje Dexter. We spreken elkaar gauw.

14 november 2010: Maryvo van het Zuidpark heeft IPO2 behaald. Yvon gefeliciteerd.

13 november 2010: Lanzo van het Zuidpark is vandaag aangekeurd bij keurmeester Nizet in Kkl Ia met zeer uitgesproken moed en
vechtlust. Lanzo is een zoon van Dezhra x Falko vom Zschkenhof. Aad en Lanzo gefeliciteerd.

7 november 2010: Kalle-Lux van het Zuidpark (roepnaam Lux) heeft IPO3 behaald met de volgende punten: A92-B82-C89 totaal 262 punten. Dit is heel knap want Lux heeft een zware blessure opgelopen in 2009 en de hond was eigenlijk al afgeschreven voor de sport. Maar door het vertrouwen van Renato in zijn hond en het volgen van een zware en lange weg, therapie en niet te vroeg beginnen is het 7 november toch goed gegaan en kan Lux samen met Renato weer verder in de sport. Klasse en veel succes in de toekomst.

6 november 2010: Op 20 september 2010 is Onix-Cazan, zoon van Onix van Haus Valkenplatz en Ice van het Zuidpark, eigenaar Leo Berkhout af gerontgend, zowel ellebogen als heupen A-normal. Leo gefeliciteerd.

17 oktober 2010: Vandaag hebben Lotte en ikke meegedaan aan het examen bij Kringgroep Phoenix. Joop Janse was de keurmeester. Lotte is geslaagd voor IPO3 met de volgende punten: A94-B80-C93 totaal 267 punten. Lotje ik ben trots op je, we hebben het toch maar voorelkaar gekregen dat je met net 4 jaar SchHI, IPO2, SchH3 en IPO3 hebt behaald. Ook ben je aangekeurd en heb je begin dit jaar 10 gezonde puppen op de wereld gezet. We gaan nu trainen voor de aankeuring in 2011, waar je voor het leven gekeurd wordt. Lotje bedankt.

oktober 2010: Quattro-Luca van het Zuidpark is uitgebracht op een beoordelingsdag van Oud Duitse Herders. Er mochten daar ook kortharige Duitse Herders meedoen. Quattro-Luca (zoon van Zamp en Lotte) is beste van de dag geworden in zijn klasse. Gefeliciteerd Henry en Hesci.

8 oktober 2010: Qishtar van het Zuidpark is vandaag voorgerontgend, zowel heupen als ellebogen en rug zien er perfect uitRia gefeliciteerd. Dit is alweer de 6e nakomeling uit het nest van Lotte van het Zuidpark en Zamp vom Weinbergblick.

3 oktober 2010: Aad Broekhuizen heeft vandaag Lanzo van het Zuidpark uitgebracht op de clubmatch in Terneuzen bij SV keurmeester Schwedes. Hij was zeer te spreken over de hond en vond hem een representatieve vertegenwoordiger van de wolfsgrauwe variant van de Duitse Herder. In zijn bespreking over de hond zei hij dat hij helaas de kwalificatie Uitmuntend niet kon geven omdat de hond ouder was dan 3 1/2 jaar en nog niet was aangekeurd dus werd het een prima ZG. Op 13 november wordt Lanzo van het Zuidpark aangekeurd bij KG Slingerland.

11/12 september 2010: Aad Broekhuizen met Lanzo van het Zuidpark hebben deelgenomen aan het NIAK in Apeldoorn. Aad met Lanzo behaalde de volgende punten: A87-B88-C86 totaal 261. Van de 48 deelnemers behaalde ze de 26e plaats. Gefeliciteerd.

6 september 2010: Queen-Jade dochter van Lotte van het Zuidpark en Zamp vom Weinbergblick is voorgerontgend, ziet er super uit. Lidy en Ton gefeliciteerd.

18 oktober 2010: Eindelijk weer internet sinds eind augustus. Er moet nog wel wat aan de bekabeling worden veranderd, maar met een dun lijntje kunnen we weer wat. Nu de site bijwerken voordat ik er weer uitklap.

2 september 2010: Vandaag kreeg ik het treurige bericht dat Djoy vh Zuidpark van Ger op de leeftijd van ruim 10,5 jaar plotseling is overleden. Ger heel veel sterkte met het verlies van Djoy. Het volgende schreef Ger mij: In de nacht van zondag op maandag is Djoy overleden. Tot en met vrijdag was er helemaal niets aan de hand met haar. Zaterdag begon ze stiller te worden. Zaterdag avond wilde ze nog maar een klein stukje lopen. Vanaf zondagochtend spuugde ze veel en wilde niet meer lopen en 's-avonds liet ze ook alles lopen, uit darmen en bek. Wilde niet meer staan, eten en drinken. Ze zocht een plekje om weg te kunnen zijn (verstoppen). Zondag avond tot 24.00 uur bij haar gelegen en in slaap gevallen. Later naar bed gegaan en 's-morgens vond ik haar overleden. Het schijnt een acute darminfectie te zijn geweest. Het was een machtige kameraad, lief, nooit vals, z'n baas was het belangrijkst, luisterde fantastisch, wel heel erg druk, aanwezig, dominant en opdringerig. Ik mis haar vreselijk, erg stil en alle gewoontes mis ik, elke dag 24 uur. Mar, je hebt me een fantastische hond geleverd. Ik ben je daarvoor eeuwig dankbaar.

31 augustus 2010: Querida-Wolvi, dochter van Lotte van het Zuidpark en Zamp vom Weinbergblick is voorgerontgend. Zowel ellebogen, heupen en rug zien er heel goed uit. Louise gefeliciteerd.

26 augustus 2010: Vandaag is Quattro - Luca met goed resultaat voorgerontgend. Dit is het derde kind van Lotte van het Zuidpark en
Zamp vom Weinbergblick (nest bestaat uit 10). Gefeliciteerd Henry en Hesci.

23 augustus 2010: Vandaag zijn 2 pups uit het nest van Lotte van het Zuidpark en Zamp vom Weinbergblick: Quido van Jolanda en Quizzy van Hans met goed resultaat voorgerontgend. Beiden gefeliciteerd.

3 juli 2010: Dexter vh Zuidpark, opgegaan voor beveiligingshond op leeftijd van 10,5 jaar. Helaas gezakt, lees het verhaal van Carola eigenaar van Dexter. Waren om 9 uur in Gasselte voor het examen het was al gauw over de 30 graden. We zijn gezakt op eerste onderdeel, met 2 punten dus mochten niet verder en konden naar huis. Het ging ook niet echt denderend maar de onderdelen waarop wij punten scoren mochten we nu niet uitvoeren, dat was jammer. Maar ja 36 graden, zwart, oud langstokhaar we hadden wel alles tegen, ondanks dat ie wel gewoon vrolijk bleef en zijn beroemde geintjes uit bleef halen, zo gaat ie bv met de voorwerpjes met mensengeur af tot mijn stomme verbazing kwam ie met een voorwerp, wat ie eerst apporteerde en had laten vallen ineens enthousiast binnen brengen....e kent dat wel...dat doet ie anders nooooooooit, daarom getraind op het afgaan bij voorwerp, maar ja das dexter sprong deed iewel heen maar niet terug, kwam er te dicht onder om terug tekunnen springen, gladde vloer perfect, trap perfect, appel, kleine puntjes en fietsen kleine puntjes, maar wel allemaal uitgevoerd daar had ik ook hard hoofd in, jammer maar helaas niet gehaald....maaarrr wel meegedaan. Collegas die meededen van andere beveiligingsbedrijven, natuurlijk met Mechelaars gaven wel complimentjes.

22 augustus 2010: Frank Leentvaar met Matscho vh Zuidpark is geslaagd met 50 pnt. voor VZH, gefeliciteerd. Op naar IPOI. Lotte vh Zuidpark is geslaagd voor SchHIII met voor A80-B77-C92, het krengetje was net een paar dagen loops en lekker dwars, maar we hebben het samen weer geflikt.

14 juni 2010: Aad Broekhuizen met Lanzo van het Zuidpark hebben deel genomen aan de Verenigingsbokaal, als team voor HSV De Duivetoren behaalde ze de tweede plaats, individueel de 11e plaats met de volgende punten A97-B94-C93=284. Gefeliciteerd

3 mei 2010: Vandaag gaat de website van "Kennel van het Zuidpark"de lucht in HOERA, ik wens iedereen veel lees en kijk plezier.

11 mei 2010: Vanavond heel onverwachts heb ik in overleg met de dierenarts mijn meissie Dezhra van het Zuidpark in laten slapen. Vorig jaar is ze geopereerd aan een zeer kwaadaardige melkklier tumor en het leek zo goed te gaan. Zondag kwam ik tot mijn grote schrik erachter dat er op de plek waar de tumor zat, drie nieuwe knobbels zaten, hierdoor begreep ik waarom je zofutloos was en zwaar liep te hijgen. De tumor bleek uitgezaaid te zijn in haar longen. Dezhra bedankt voor alle mooie jaren, je hebt me een fijne dochter Lotte na gelaten. Maak veel plezier met je moeder Zomby daar boven, vergeten doe ik je niet

Admin login